.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 10:51

Royal Enfield Himalayan 450 – Νέες φωτογραφίες και κατοχύρωση νέου ονόματος

Μια πεντάδα αρκετά ευκρινών φωτογραφιών από την Ινδία μας προσφέρουν καθαρές ματιές στη μοτοσυκλέτα που αναμένεται να παρουσιαστεί την 1η Νοεμβρίου.

Από τις αρχές του 2022 το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με φήμες, πληροφορίες, σχέδια, φωτογραφίες και βίντεο από τη μοτοσυκλέτα που θα ντεμπουτάρει τον πρώτο υγρόψυκτο κινητήρα της Royal Enfield. Με κυβισμό 450 cc και απόδοση που εκτιμάται γύρω στους 35 ίππους από τον νέο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα που σκαρώνει η ινδική εταιρεία, το Himalayan 450 έχει προ πολλού πάψει να συνιστά μια υπόθεση εργασίας και απλά μετράμε αντίστροφα για την επίσημη παρουσίασή του, η οποία θα γίνει την 1η Νοεμβρίου 2023 στην Ινδία.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που διαρρέουν οι εγκατάσταση της Royal Enfield στην Ινδία απεικονίζουν το Himalayan 450 σε μια μορφή που δείχνει σχεδόν έτοιμη για παραγωγή. Αν κάτι θα μπορούσε να λείπει από την εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα είναι τα γραφικά που πιθανώς να έχει.

re himalayan 450 5

Οι εικόνες δεν αλλάζουν κάτι σε όσα πάνω-κάτω γνωρίζουμε για τη μοτοσυκλέτα: ανεστραμμένο πιρούνι, τροχοί 21-17 ιντσών (μπρος-πίσω αντίστοιχα) και σχεδίαση που πατά στο χαρακτηριστικό μοτίβο που ας σύστησε πριν μερικά χρόνια το Himalayan 411.

Παράλληλα, είναι ήδη γνωστό πως πίσω από το Himalayan 450 θα ακολουθήσει το Scram 450 σε μια υλοποίηση ανάλογη με το τρέχον Scram, δηλαδή μια χαμηλότερη scrambler εναλλακτική με τροχούς 19 και 17 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Guerrilla 450 TD

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο η Royal Enfield έχει στα σκαριά πέντε μοντέλα με τον νέο υγρόψυκτο κινητήρα και ένα εξ αυτών προκύπτει από μιαν είδηση των τελευταίων ημερών, η οποία αποκαλύπτει πως στην Ινδία η εταιρεία κατοχύρωσε τα δικαιώματα του ονόματος Guerrilla 450.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό σε τι μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιηθεί αυτό.

Πηγές: Rushlane, Autocar India

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon