.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:18

Royal Enfield Bullet 2024 - Προ των πυλών η νεά γκάμα

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά... πέντε νέα μοντέλα θα έχει η νέα σειρά.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν διεθνώς τις τελευταίες ώρες, η Royal Enfield θα προβεί στην παρουσίαση της νέας σειράς Bullet, μόλις σε 48 ώρες: Την 1η Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 μοντέλα με την ονομασία Bullet, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται μοντέλα 350 αλλά και 500 κυβικών, αλλά και ένα Bullet Electra, το ηλεκτρικό RE για το οποίο σας έχουμε ήδη γράψει – δείτε το με ένα κλικ εδώ.

Τα μοντέλα αναμένεται να χρησιμοποιούν τον κινητήρα που έχουμε ήδη γνωρίσει στα μοντέλα Meteor, HNTR και Classic, o οποίος αποδίδει 20,2 ίππους και φέρει κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Ο κινητήρας των 500 κυβικών θα είναι νέος για την γκάμα της εταιρείας, οπότε μένει να δούμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Και φυσικά, περιμένουμε και την παρουσίαση του Bullet Electra, της πρώτης ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας της Royal Enfield για την νέα εποχή. Λίγες είναι οι ώρες που απομένουν λοιπόν, μέχρι την επίσημη πρώτη των μοντέλων και, για τους πιο... ανυπόμονους, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα teasers, που έχει δημοσιεύσει η RE στα κοινωνικά της δίκτυα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon