.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:21

Royal Enfield - Πληθαίνουν τα στοιχεία για ηλεκτρικές Bullet και Himalayan

Νέες πληροφορίες αλλά και ένα λογότυπο, για τις επερχόμενες ηλεκτροκίνητες Royal Enfield.

Μετά από την διόλου ασήμαντη επιτυχία της Royal Enfield σε πολλές αγορές -και στην κατασκευάστρια «πατρίδα» της, την Ινδία-, η εταιρεία θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην ηλεκτροκίνηση και αυτό δεν είναι μυστικό. Τις τελευταίες ώρες., στην δημοσιότητα έχει βρεθεί ένα λογότυπο, το οποίο συνδέεται πιθανότατα με ένα από τα τουλάχιστον 2 μοντέλα που ετοιμάζει η εταιρεία: Το Bullet Electra.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη «διαρροή» υλικού για νέες, ηλεκτρικές Royal Enfield, καθώς κυκλοφόρησε και ένα σχέδιο με χειρόγραφες σημειώσεις πάνω του, το οποίο δείχνει αρκετά ξεκάθαρα, μία ηλεκτρική Himalayan.

Στις αρχές του μήνα, ο Siddharta Lal, επικεφαλής της συνεργάτριας εταιρείας της RE στο ηλεκτρικό project της, Eicher Motors, είχε δηλώσει ότι η παρουσίαση των πρώτων ηλεκτρικών Royal Enfield αναμένεται για το 2025, ώστε «να μην διατεθεί μισοτελειωμένο project στην αγορά», ενώ μάλιστα μας προετομάζει για ένα «τελείως διαφορετικό παράδειγμα ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας» από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Ινδικές πηγές αναφέρουν, ότι το ηλεκτρικό Himalayan δύσκολα θα έρθει πριν το 2026, ενώ το Bullet Electra ίσως προηγηθεί.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon