.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 13:04

Royal Enfield – Bullet και Bobber 350 προ των πυλών

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που δεδομένα περιμένουμε από την ινδική εταιρεία συγκαταλέγεται και η επιστροφή της θρυλικής Bullet 350.

Η Royal Enfield έχει πολλάκις αποδείξει πως δε βιάζεται να εξελίξει νέα μοντέλα, ούτε συνηθίζει να τα παρουσιάζει ομαδόν. Απεναντίας, αποκαλύπτει τις νέες της μοτοσυκλέτες στον δικό της ρυθμό, ο οποίος δεν συγχρονίζεται απαραιτήτως με διεθνείς εκθέσεις ή με τις τακτικές κινήσεις άλλων κατασκευαστών – που συνήθως μας χαρίζουν καταιγίδες νέων και ανανεωμένων μοντέλων σε διάστημα λιγοστών μηνών γύρω από τις μεγάλες εκθέσεις.

Τα τελευταία δύο χρόνια η επικαιρότητα της Royal Enfield έχει επικεντρωθεί γύρω από τον νέο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 350 cc που έχει ήδη κοσμήσει τις νέες Meteor, Classic και HNTR (Hunter).

Με βάση αυτόν τον κινητήρα ήδη γνωρίζουμε πως στην Ινδία σχεδιάζεται η επιστροφή της θρυλικής Bullet, καθώς έχουμε δει φωτογραφίες από τη μοτοσυκλέτα σε δοκιμές στον δρόμο από το 2022.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ινδίας λοιπόν, στα άμεσα πλάνα της Royal Enfield υπάρχει η αναβίωση του ονόματος Bullet 350 με στόχο αυτή να είναι η πιο οικονομικά προσιτή εκδοχή της οικογένειας 350. Σύμφωνα με τις επικρατούσες φήμες, ο μονοκύλινδρος των 20 ίππων θα εξοπλίζεται με πεντατάχυτο κιβώτιο, ενώ ο εξοπλισμός της θα είναι αρκετά λιτός, με στοιχεία όπως το σύστημα πλοήγησης Tripper στην προαιρετική λίστα αξεσουάρ.

Παράλληλα, οι αναφορές από την Ινδία μιλούν και για μια Bobber 350, δηλαδή μια μοτοσυκλέτα με τη βάση της Classic και σχεδίαση σε στυλ bobber με μονόσελο.

Πριν από αυτές ωστόσο, οι Ινδοί συνάδελφοι θεωρούν πως η επόμενη νέα μοτοσυκλέτα που θα παρουσιαστεί από τη Royal Enfield θα είναι η Himalayan 450, συστήνοντάς μας μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα γύρω από έναν νέο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο 450 cc με απόδοση που (ελπίζουμε να) πλησιάζει τους 40 ίππους.

Συνέχεια φέρεται να παίρνει η Bullet 350, ενώ ακόμη απορούμε πότε θα εμφανιστεί επιτέλους η on-off με τον δικύλινδρο κινητήρα των 650 cc που ήδη αρκετά χρόνια την περιμένουμε μα ακόμη δεν έχουμε δει. Μήπως πρέπει να διερωτώμαστε για το ΑΝ θα έρθει και όχι για το πότε;

Πηγή: Gaadiwaadi.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon