.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 10:32

Royal Enfield - Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και νέο εργοστάσιο μέσα στο 2023;

Πληθαίνουν τα σενάρια, ότι η ιστορική εταιρεία θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό δίκυκλο και μάλιστα μέσα στο έτος.

Ηλεκτρικό και... ρετρό, μπορεί να μην πηγαίνουν απαραίτητα μαζί. Κι όμως, η Royal Enfield σκέφτεται να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα διεθνή μέσα εδώ και καιρό. Η Ινδική εταιρεία ίσως κάνει το επόμενο βήμα στο Project της, παρουσιάζοντας την πρώτη ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα, μέσα στο 2023.

Περισσότερα επιμέρους στοιχεία για την μοτοσυκλέτα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως ξέρουμε ότι η Royal Enfield «γκαζώνει» την διαδικασία της ανάπτυξης της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Royal Enfield δεν βιάζεται απαραίτητα να παρουσιάσει την ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα, ως μέσο επίδειξης της προόδου της στον τομέα, αλλά θα ήθελε να την εκτελέσει όσο πιο σωστά γίνεται από την πρώτη στιγμή, κάτι το οποίο έχει υποστηρίξει πολλάκις μέχρι τώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι η εταιρεία έχει εξαγοράσει την ισπανική Stark Motor, μια εταιρεία με εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων και αναμένεται να χρησιμοποιήσει κατάλληλα, αυτή την τεχνογνωσία.

Εν τω μεταξύ, η Royal Enfield έχει αποκτήσει μια έκταση 60 στρεμμάτων στο Chennyar της Ινδίας, στο οποίο θα κατασκευαστεί το νέο εργοστάσιο της. Οι πληροφορίες λένε, ότι σε αυτή την νέα μονάδα παραγωγής, θα κατασκευάζεται η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Royal Enfield, όπως επίσης και μέρος της συνολικής παραγωγής μοτοσυκλετών βενζίνης της εταιρείας μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 10:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon