.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 13:02

Στους δρόμους της Αγγλίας, με παραλλαγή κυκλοφορούν τα νέα μοντέλα της Royal Enfield

Γυμνή έκδοση της Royal Enfield 650 δοκιμάζεται «μυστικά», όσο αυτό είναι δυνατόν, στους δρόμους της Αγγλίας. Οι φωτογραφίες δείχνουν μία μοτοσυκλέτα Royal Enfield μεν, αλλά με περίεργο σχήμα, χωρίς τα σήματα της εταιρείας στον M5 κοντά στο Exeter. 

 
Τις φωτογραφίες τράβηξε υποψιασμένος αναγνώστης του MCN . Ο κινητήρας φαίνεται ο γνωστός αερόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά των 648cc σαν αυτόν που κινεί τα μοντέλα Interceptor και Continental GT αν και η εξάτμιση δείχνει διαφορετική, κάτι που μπορεί να σημαίνει και αλλαγή στους εκπεμπόμενους ρύπους της μοτοσυκλέτας. Οι φωτογραφίες συνάδουν με τις αναφορές που υπάρχουν για την προετοιμασία από την εταιρεία δύο νέων μοντέλων τα οποία θα προστεθούν στην υπάρχουσα γκάμα των 650. 
 ezgif-3-3da6fec745.jpg
Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα cruiser καθώς και ένα πιο σπορ γυμνό μοντέλο, με έμπνευση από το κόνσεπτ SG 650 που είχε παρουσιάσει η Royal Enfield στην EICMA. 
 
Το cruiser αναμένεται να είναι ο "μεγάλος αδελφός" του 350 Meteor και πιθανή του ονομασία: Super Meteor. Για την ονομασία του roadster μοντέλου φημολογείται ότι θα χρησιμοποιηθεί το Constellation και πιθανόν αυτό να είναι και το μοντέλο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Το υπό  δοκιμή μοντέλο έχει το ρεζερβουάρ καθώς και τα δίδυμα αναλογικά όργανα του Interceptor.
 
Σημαντικές λεπτομέρειες επίσης είναι το νέο μη ρυθμιζόμενο ανάποδο πιρούνι, η διπλή σέλα, οι μαύρες ζάντες και τα πλαϊνά πάνελ για αριθμούς, τύπου flat track. Επίσης διαφορετική δείχνει και η πίσω ανάρτηση με διπλά αμορτισέρ, αλλά χωρίς ρυθμιστές. 
 ezgif-3-38ae729f72.jpg
Τα περισσότερα μοντέλα της Ινδικής Royal Enfield εξελλίσσονται στο Τεχνολογικό της Κέντρο στο Bruntingthorpe, κοντά στο Leicester, οπότε η εμφάνιση πρωτοτύπων στους δρόμους της Αγγλίας δεν είναι ανεξήγητη. Τον περασμένο μήνα εντοπίστηκε σε γκαράζ ένα πρωτότυπο που έμοιαζε με τον αντικαταστάτη της Himalayan 401 στο Lutterworth.
 
Πηγή: MCN
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 18:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon