.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 10:27

Royal Enfield Super Meteor 650 – Νέες φωτογραφίες

Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην επίσημη παρουσίασή της η επόμενη μοτοσυκλέτα που θα φορέσει τον δικύλινδρο 650.

Από τον περασμένο Μάρτιο γνωρίζουμε πως η Royal Enfield ετοιμάζει μια νέα cruiser βασισμένη στον δικύλινδρο σε σειρά των Continental GT και Interceptor, και αυτή θα ονομάζεται πιθανότατα Super Meteor 650 – κατά το Meteor 350.

Η νέα εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σε διαδικασία δοκιμών στον δρόμο στην Ινδία δεν προσθέτει νέες πληροφορίες στα λιγοστά που ήδη γνωρίζουμε, ωστόσο μας δείχνει πως η εξελικτική δουλειά μάλλον φτάνει στο τέλος της, με τη μοτοσυκλέτα πλέον να φαντάζει σχεδόν έτοιμη για τις βιτρίνες κρίνοντας από το φινίρισμά της.

re supermeteor 1

Ο αερο-ελαιόψυκτος κινητήρας των 648 cc δεν αναμένεται να έχει διαφορές στην απόδοσή του από τη μορφή που γνωρίζουμε, καθώς οι 47 ίπποι που αποδίδει στο μέγιστό του αντανακλούν το ταβάνι της κατηγορίας διπλωμάτων Α2 και δύσκολα θα χαλάσει αυτή η συμβατότητα για μερικά παραπάνω άλογα.

Ο ινδικός Τύπος εκτιμά πως η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί το ερχόμενο Φθινόπωρο σε κάποιο από τα διεθνή σαλόνια, πιθανότατα στην EICMA στο Μιλάνο, με την παραγωγή της να ξεκινά κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Αυτή θα είναι η δεύτερη εφαρμογή της Royal Enfield για τον δικύλινδρο κινητήρα της μετά το δίδυμο των roadsters με τα οποία μας τον σύστησε πριν μερικά χρόνια, ενώ στη συνέχεια αναμένεται μια ακόμη εφαρμογή ως Classic, με τη σχεδιαστική λογική του Classic 350. Το περίφημο Himalayan 650 φαίνεται πως αργεί λιγάκι παραπάνω, καθώς οι τελευταίες φήμες το φέρνουν μάλλον με ορίζοντα το 2024 ή 2025.

Πηγή: Zigwheels

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 10:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon