.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 13:41

Στην πρίζα και η Royal Enfield

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες για ένα ηλεκτρικό μοντέλο από την Royal Enfield. Από την εταιρεία λένε ότι απέχουμε 3-4 χρόνια από αυτό και ότι σίγουρα θα είναι μία μοτοσυκλέτα με καινούρια αρχιτεκτονική μεν, αλλά σίγουρα θα κρατήσει τον «ιδεολογικό πυρήνα» της εταιρείας. 

Σε πρόσφατες δηλώσεις  του, ο επικεφαλής V Jayapradeep ότι οι φαν της εταιρειας θα ήθελαν μία ηλεκτρική Enfield η οποία όμως θα είναι στο γενικό κλίμα της εταιρείας και των υπόλοιπων συμβατικής ενέργειας μοντέλων. Ωστόσο δήλωσε ότι όλα εξαρτώνται και από την πορεία των πωλήσεων, αφού υπάρχει οικονομική κρίση και η εξέλιξη μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας δεν είναι φθηνή υπόθεση.
 
Η εταιρεία βρίσκεται ακόμη στην αρχή της εξέλιξης ηλεκτρικού μοντέλου. Η προσπάθεια που  γίνεται είναι να βρεθεί μία πλατφόρμα που θα απαντάει στις ανάγκες των σημερινών αναβατών. Η Enfield προσανατολίζεται στην κατασκευή ενός διαφορετικού και fan μοντέλου, το οποίο ταυτόχρονα θα είναι μηδενικών εκπομπών ρύπων.
Και αυτό έχει ενδιαφέρον αφού δεν μιλάμε απλά για μία εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών,  αλλά μια εταιρεία που οι μοτοσυκλέτες της έχουν ρίζες βαθιά μέσα στον προηγούμενο αιώνα, η μίξη αυτής της εικόνας με τον ηλεκτρισμό είναι μια πρόκληση. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 10:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon