.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:10

Royal Enfield Himalayan 450 – Εν αρχή τα teaser video

Όσα δε φέρνουν σελίδες κειμένων, τα φέρνουν πια μερικά δευτερόλεπτα στα social media, με τη Royal Enfield να κινείται αναλόγως για το νέο Himalayan 450.

Έτσι, μετά τις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες που δείχνουν ένα ανανεωμένο Himalayan 450 στα σκαριά της εξέλιξης, ο Ινδός κατασκευαστής προχωρά σε μια πιο «επίσημη» αποκάλυψη, μέσω Instagram αυτή τη φορά.

Και επειδή σαν το μυστήριο δεν έχει, η Royal Enfield δεν κατονομάζει το μοντέλο που φαίνεται στο εν λόγω video, από την άλλη όμως χωριό που φαίνεται… Και το «φαίνεται» δηλαδή, με μέτρο είναι, με τη μικρομεσαία adventure των Ινδών να περνά μέσα από ένα πλημμυρισμένο μονοπάτι του οποίου τα λασπόνερα αφενός προϊδεάζουν για περιπετειώδεις προθέσεις, αφετέρου κρύβουν επιμελώς το μοντέλο πλην του πάνω μέρους του και του προβολέα.

Το επόμενο στάδιο αποκαλύψεων του επόμενου Himalayan είναι άγνωστο, φαίνεται ωστόσο έτοιμο για παραγωγή και κυκλοφορία. Τέλος, κάποιες από τις πιθανές διαφοροποιήσεις από τον προκάτοχο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon