.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 09:23

Royal Enfield Himalayan 450 – Οι πιθανές αλλαγές του επόμενου μοντέλου

Κατασκοπευτικών φωτογραφιών συνέχεια για τη νέα μοτοσυκλέτα της Royal Enfield, με το υλικό από τους ινδικούς δρόμους να δείχνει και άλλα πιθανά χαρακτηριστικά της.

Έτσι λοιπόν, πέρα από τα περισσότερα κυβικά του υπάρχοντος μοντέλου, βλέπουμε πιο αιχμηρό σχεδιασμό, με τη μοτοσυκλέτα να ακολουθεί τη σχεδιαστική τάση του «φτερού-ράμφους» μπροστά, ενώ και το πίσω μέρος είναι εξίσου επιθετικό και με διευρυμένες ενδεχομένως δυνατότητες φόρτωσης.

Νέο αναμένεται το υποπλαίσιο, το ρεζερβουάρ, η σέλα δυο επιπέδων, με μια ακόμα μεγάλη διαφοροποίηση να έρχεται στο πλαίσιο που είναι πλέον χωροδικτύωμα. Ακόμα, νέα έχουμε και στον τομέα των αναρτήσεων, παρατηρώντας το ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα.

Στα του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, οι φωτισμοί θα είναι led, ενώ τα όργανα θα ψηφιοποιηθούν εν μέρει. Λογική είναι και η παρουσία του ABS το οποίο θα συνοδεύεται και από τον σχετικό διακόπτη απενεργοποίησης για τα χωμάτινα τερέν.

Τέλος, με την ισχύ του κινητήρα κοντά στους 40 ίππους και θεωρητική τιμή Ινδίας –βάση τρέχουσας ισοτιμίας- στα περίπου 3.755 ευρώ, το Himalayan 450 θα κοιτάξει κατάματα τον ανταγωνισμό όπως τα BMW G310GS και ΚΤΜ 390 Adventure.

Το τι θα καταφέρει θα το δούμε το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon