.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 19:45

Αποκάλυψη για το Royal Enfield Hunter 350

Η Royal Enfield αποκάλυψε τις προδιαγραφές του Hunter 350, όπως αυτό παρουσιάστηκε προ ολίγου στη Μπανγκόκ.

Το Royal Enfield Hunter 350 θα είναι η πιο προσιτή μοτοσυκλέτα της εταιρείας, έχοντας τον ίδιο κινητήρα με το Royal Enfield Classic 350 επόμενης γενιάς και το Royal Enfield Meteor 350. Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας των 349 κ.εκ., αποδίδει 20,2 ίππους και 27 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με κιβώτιο 5 σχέσεων.

Τα υπόλοιπα περιφερειακά είναι επίσης παρόμοια με τις σειρές Classic/Meteor 350 επόμενης γενιάς. Διαθέτει τηλεσκοπικό μπροστινό πιρούνι 41 mm και διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 6 θέσεων στο πίσω μέρος. Η ανάρτηση έχει επίσης τροποποιηθεί για να ταιριάζει στον χαρακτήρα του Hunter.

Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 300 mm μπροστά και έναν δίσκο 270 mm ή ένα τύμπανο 156 mm πίσω. Η έκδοση με τα δισκόφρενα έχει δικάναλο ABS, ενώ το βασικό μοντέλο διαθέτει μονάδα μονού καναλιού.

Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται προβολέας αλογόνου, ημιψηφιακό ταμπλό οργάνων με Trip Navigation που προσφέρεται προαιρετικά. Αναμένεται ότι η Royal Enfield θα κοστολογήσει τη μοτοσυκλέτα στις περίπου 170.000 ρουπίες (ή περίπου 2.150 ευρώ).

Μόλις λανσαριστεί στην αγορά, θα είναι αντίπαλος του Honda CB350RS, της επερχόμενης μοτοσυκλέτας των Triumph-Bajaj και του ήδη υπάρχοντος Jawa Forty Two, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο του ινδικού Autocar, πρόκειται για μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon