.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 11:00

Ανανεωμένες Royal Enfield Continental GT 650 & Interceptor 650 με κοντό φαίρινγκ

 Η Royal Enfield δουλεύει πάνω στη σειρά των νέων της 650 με στόχο τόσο την τοπική αγορά της Ινδίας, όσο και τις διεθνείς αγορές. Τόσο η Continental GT 650 όσο και η Interceptor 650 έκαναν πολύ καλή εντύπωση όταν βγήκαν το 2017, αλλά και πολύ καλές πωλήσεις. Επενδύοντας στην επιτυχία της, η εταιρεία εξελίσσει μία cruiser, άλλη μία retro καθώς και μία scrambler. 
H  Super Meteor 650 (Cruiser) και η SG 650 αναμένεται να παρουσιαστούν στην έκθεση της EICMA στο Μιλάνο το Νοέμβριο. Και οι δύο έχουν εντοπιστεί να δοκιμάζονται κοντά στο εργοστάσιο παραγωγής και όλα δείχνουν ότι θα μπουν στην παραγωγή σύντομα. Η Continental GT 650 και η Interceptor 650 εκτός από μικροαλλαγές είχαν μείνει οι ίδιες.
 Royal-Enfield-Continental-GT650-wallpaper-696x464.jpg
Πολλοί κάτοχοι ήθελαν ελαστικά χωρίς σαμπρέλες και η τελευταία εμφάνιση του πρωτότυπου Continental GT 650με χυτούς τροχούς, αλλά και επιπλέον καινούρια πίσω φώτα, δείχνει ότι μπορεί να εισακούστηκαν και ίσως αυτές οι αλλαγές να γίνουν και στις δύο μοτοσυκλέτες. Εκτός από αυτά έγινε αλλαγή γόμας που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα Ceat Zoom Cruz ελαστικά.
Η Royal Enfield αγωνίστηκε στο Continental GT Cup στην Ινδία με μια αγωνιστικών προδιαγραφών GT η οποία είχε κοντό φαίρινγκ και είναι κάτι που θα μπορούσε να περάσει στην παραγωγή, αφού εντοπίστηκε μοτοσυκλέτα δοκιμών που φορούσε παρόμοιο. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon