.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 10:22

Royal Enfield – Nέα έκδοση Himalayan

 

Με χρωματισμό παραλλαγής

 

Μια νέα έκδοση του Himalayan πρόκειται να παρουσιάσει η Royal Enfield στις 12 Ιανουαρίου 2018, της οποία η μόνη διαφορά σε σχέση με το standard μοντέλο, θα είναι ο χρωματισμός, σε αλπική παραλλαγή.

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει στους λογαριασμούς  της στα social media ένα promo καρτουνίστικο κλιπάκι, σημειώνοντας ότι το νέο Himalayan, γίνεται “ένα” με τα βουνά, θέλοντας όχι μόνο να καταδείξει το πεδίο στο οποίο ανήκει αυτή η μοτοσυκλέτα αλλά και ότι λόγο του νέου της χρωματισμού, ουσιαστικά “αφομοιώνεται” από τον περιβάλλοντα χώρο.

Όπως μας έχει… συνηθίσει η Royal Enfield, με την απίστευτη χαλαρότητα της στο θέμα των “διαρροών”, το νέο Himalayan φωτογραφήθηκε σε κάποια αποθήκη, πακεταρισμένο και έτοιμο να φύγει για κάποιον dealer.
  
himalayan camo2

Τώρα σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχουν αλλαγές, πέραν από αυτή του χρωματισμού, οπότε η απόδοση του κινητήρα των 411 κ.εκ., παραμένει στους 24,5 ίππους.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 10:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Royal Enfield Interceptor & Continental GT Royal Enfield Himalayan Sleet 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon