.
Κατηγορία Polaris
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:04

Polaris RZR PRO XP 4 2020 - Extreme διασκέδαση για 4 άτομα

Η Polaris παρουσίασε τη νέα γκάμα RZR PRO XP 4, μια νέα έκδοση των τετραθέσιων Side by Side οχημάτων της, όπου η λέξη PRO κάνει τη διαφορά, χαρίζοντας τους κορυφαίο εξοπλισμό, και ανάλογες επιδόσεις.

Η νέα γκάμα RZR PRO XP 4 διατίθεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού (βασική, Premium και Ultimate), με το PRO XP 4 Premium να περιλαμβάνει νέο εσωτερικό, κορυφαίο πακέτο φώτων, ζώνες πολλαπλών σημείων, κορυφαία βαφή και νέο αποθηκευτικό σύστημα.

Οι αναβάτες που ψάχνουν την απόλυτη έκδοση, θα επιλέξουν το PRO XP 4 Ultimate, με έλεγχο στο τιμόνι για το σύστημα ηλεκτρονικών αναρτήσεων Dynamix 2.0, Ride Command και ένα κορυφαίο ηχοσύστημα Rockford Fosgate.

Κάθε RPO XP 4 έρχεται με μπροστινές και πίσω πόρτες, ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνεπιβάτη, μεγαλύτερη χωρητικότητα ρεζερβουάρ, ευρύτερο οπτικό πεδίο για τους 2 πίσω συνεπιβάτες και ελαστικά Maxxis Carnivore 2.0 30 ιντσών στον στάνταρ εξοπλισμό.

«Τα στάνταρ στον χώρο διαλύθηκαν με την εισαγωγή της πλατφόρμας RZR PRO XP, και για να συνεχίσουμε την παράδοση, εισάγουμε νέα στάνταρ για τα τετράτροχα side by side επιδόσεων», αναφέρει ο Chris Musso, πρόεδρος του Off Road τμήματος της Polaris. «Φυσικά ο οδηγός είναι στην καρδιά της δράσης, όμως αδράξαμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε δραστικά το design των υπόλοιπων επιβαινόντων, χωρίς μάλιστα να θυσιάσουμε τις κορυφαίες επιδόσεις των RZR PRO στο ελάχιστο.»

Όπως στα διθέσια RZR PRO XP, έτσι και στα τετραθέσια, ο αναβάτης κάθεται χαμηλότερα, ενώ τα οχήματα έχουν περισσότερες ρυθμίσεις και καλύτερη εργονομία.

Στην σειρά RPO XP 4 οι συνεπιβάτες έχουν ελαφρώς ψηλότερα καθίσματα για καλύτερη θέα, και περισσότερο χώρο για τους ώμους και τα πόδια για μεγαλύτερη άνεση.

Σε εμφάνιση τα PRO XP 4 διαθέτουν το ίδιο επιθετικό design όπως τα διθέσια PRO XP, με τα εντυπωσιακά LED φώτα, ενώ διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο στο cockpit και τον πρώτο αποθηκευτικό «fold flat» χώρο στον χώρο. Το νέο design επιτρέπει στους 2 επιβαίνοντες να διπλώσουν τα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας έτσι έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Με 181 ίππους από τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 925 κ.εκ., τα PRO XP 4 διαθέτουν ένα μεγαλύτερο turbo για περισσότερο boost και νέα καμπύλη ιπποδύναμης για πιο άμεση επιτάχυνση μεταξύ 30-80 χλμ/ώρα.

Το μεταξόνιο των 3.175mm είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία των RZR, προσφέροντας πρωτόγνωρη άνεση αλλά και σταθερότητα, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ αυξήθηκε κατά 7 ολόκληρα λίτρα, φτάνοντας τα 50 λίτρα.

Η σειρά PRO XP 4 διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις, και ανθεκτικότερα εξαρτήματα (άξονες, κ.α.), ενώ η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος βρίσκεται στα εντυπωσιακά 370mm.

Η Polaris αναφέρει πως η αναβαθμισμένη μετάδοση είναι 39% πιο ανθεκτική, ενώ πριν την επίσημη παρουσίαση, στις δοκιμές της σειράς διανύθηκαν τα περισσότερα χιλιόμετρα από την δοκιμή οποιουδήποτε άλλου SSV στην ιστορία της Polaris.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε με την ελληνική αντιπροσωπεία της Polaris ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon