.
Κατηγορία Montesa
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:05

Montesa Cota 321 RR 2024 - Η ιστορία συνεχίζεται

Μία από τις μακροβιότερες μοτοσυκλέτες σε παραγωγή, ever, για μία ακόμη χρονιά κοντά μας.

Η Montesa παρουσίασε επίσημα, μεταξύ των άλλων μοντέλων της για το 2024, και την Cota 321 RR -όπου RR, βάλτε Race Ready, δηλαδή έτοιμη για αγώνες. H μοτοσυκλέτα, πέρα από το βαρύ όνομα της μάρκας της, κουβαλά μαζί της και μία ιστορία 50 ετών παραγωγής και παραπάνω, ενώ ακόμα και σήμερα συνεχίζει να παράγεται στην Ισπανία, συγκεκριμένα στα εργοστάσια της Montesa Honda στην Βαρκελώνη.

Για το 2024, το μοντέλο αλλάζει σε σημεία όπως η νέα απόχρωση Fighting Red, που αντικαθιστά την Atmospheric Blue Metallic, συνδυάζοντας κόκκινο, μπλε και λευκό, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση Race Replica, στα χρώματα της Repsol Honda και της αγωνιστικής του Toni Bou. Και στους δύο χρωματισμούς, τα προστατευτικά του ψυγείου στα πλαϊνά είναι φινιρισμένα σε κόκκινο χρώμα. Ακόμα, το μοντέλο αποκτά νέο ανοδιωμένο «κάθισμα» του αναβάτη, για μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες αγώνων και μικρότερο βάρος. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:12

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon