.
Κατηγορία Montesa
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:34

Montesa Cota 4RT 260 R και 4RIDE 2024 – Παρουσιάστηκαν

Με μικρές αναβαθμίσεις και αλλαγες, τα εκτός δρόμου μοντέλα της Ισπανικής μάρκας.

Παράλληλα με την παρουσίαση του 321RR 2024, η Montesa παρουσίασε και τα μοντέλα Cota 260R αλλά και 4Ride, της νέας χρονιάς. Αρχής γενομένης από το Cota 260R, οι αλλαγές έχουν να κάνουν με ένα νέο τιμόνι και νέα γκριπ, με το μοντέλο να συνεχίζει να «φορά» τα περιφερειακά κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης, όπως το «αδερφάκι» του 321RR.

Το 4Ride μοντέλο, που στοχεύει στις «αγωνιστικές» εκδρομικές εξορμήσεις στην ύπαιθρο, αφού εξοπλίζεται και με σέλα, φέρει επίσης το νέο τιμόνι και τα γκριπ που αποκτά το 4RT 260, ενώ παράλληλα εξοπλίζεται με νέο πιρούνι R16V, ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση επαναφοράς.

Τα δύο νέα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:40

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Montesa Cota 321 RR 2024 - Η ιστορία συνεχίζεται
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon