.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 10:26

KTM EXC 2017 - 'Ετοιμες οι ρέπλικες!

 

Από γαλλική αντιπροσωπεία

 

 

Είμαστε εν αναμονή των αλλαγών που θα έχουν τα νέα μοντέλα enduro της KTM για το 2017, όπου ακούγεται πως θα διαθέτουν τα πλαίσια και περιφερειακά των motocross του 2016 - ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κατασκοπευτικές φωτογραφίες!

Ωστόσο, η δυναμική αντιπροσωπεία Elite Team Moto 15 προσπάθησε να φανταστεί πως θα μπορούσαν να είναι τα νέα μοντέλα, και προχώρησε σε μετατροπή με περιφερειακά motocross μοτοσυκλετών 2016, στις μοτοσυκλέτες enduro του 2016. Το αποτέλεσμα, είναι σίγουρα εκπληκτικό!
Οι αλλαγές που έγιναν αφορούσαν στο υποπλαίσιο των motocross, το οποίο τοποθετήθηκε μαζί με το φτερό και τα πλαϊνά, άλλαξαν το ρεζερβουάρ και τα πλαϊνά του, όπως και το κάλυμμα της σέλας με ένα αντιολισθητικό.
Τοποθετήθηκε νέο τελικό εξαγωγής, προστατευτική αλουμινένια ποδιά της Meta System, προστατευτικά ψυγείου της ίδιας εταιρίας, νέα ελαφρύτερη μπαταρία λιθίου, καθώς και κιτ με νέα αυτοκόλλητα.
Τα νούμερα και τα χρώματα στα number plate, δημιούργησαν τις ρέπλικες των Christophe Nambotin (EXC-F 250), του Antoine Meo (EXC-F 350), οι οποίες πωλούνται προς 10.590euro και 10.790euro αντίστοιχα.
Υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση στα 125 κυβικά εκατοστά, με κόστος στα 8.590euro.
Βέβαια, για να αποκτήσει κάποιος μία τέτοια μοτοσυκλέτα θα πρέπει να απευθυνθεί στην συγκεκριμένη εταιρία, ή να ασχοληθεί με τις μετατροπές μόνος του. Καλή ιδέα!
Φωτογραφίες: Freenduro

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM ION Design Concept KTM 1290 Super Duke GT 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon