.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 20:09

KTM RC 125/200/390 2024 - Αλλαγές χρωματικής και μόνο φύσης

Για το 2024, η KTM ανανεώνει την παλέτα των χρωμάτων και των γραφικών της RC σειράς της, αντλώντας έμπνευση από τις Factory Racing δραστηριότητες της.

Κατά τα άλλα, η γκάμα παραμένει αμετάβλητη, μένοντας στα ίδια μορφολογικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το RC 390 λαμβάνει δύο νέους συνδυασμούς χρωμάτων, με επιλογές πορτοκαλί με μπλε και πορτοκαλί με μαύρο και διαθέτοντας αμφότεροι πορτοκαλί πλαίσια. Η πορτοκαλί/μαύρη εκδοχή διαφοροποιείται στις πορτοκαλί ζάντες.

Το RC 200 βλέπει επίσης επάνω του δύο νέους χρωματισμούς, με ένα παρόμοιο μπλε/πορτοκαλί μοτίβο, μαζί με μια ασπρόμαυρη προσθήκη που παραπέμπει στα γραφικά του KTM RC 8C. Στο 200άρι, το πλαίσιο είναι μαύρο και το υποπλαίσιο πορτοκαλί.

Τέλος, το RC 125 έρχεται επίσης μαύρο-πορτοκαλί και μπλε-πορτοκαλί, συνοδευόμενο από μαύρες ζάντες, πλαίσια αλλα και σκουρόχρωμους ανεμοθώρακες τους οποίους συναντάμε και στα προαναφερθέντα μοντέλα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 20:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon