.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 09:44

KTM 1390 Superduke GT – Με ραντάρ και αυτόματο κιβώτιο;

Βέβαιο θεωρείται ότι η αναβάθμιση της οικογένειας 1290 σε 1390 θα αγγίξει όλα τα μοντέλα της, με το Superduke GT να θέτει υποψηφιότητα φιλοξενίας και αυτόματου σασμάν!

Η αρχή έγινε, με το 1390 Supeduke R, το οποίο παρουσιάστηκε εντός της προηγούμενης χρονιάς και θέτει υποψηφιότητα για το πιο... ακραίο hypernaked της αγοράς -η KTM δεν αστειεύεται με κάτι τέτοια. Στα χνάρια του, αναμένεται να ακολουθήσει και ολόκληρη η οικογένεια των Super Adventure, όπως σας έχουμε κάνει ρεπορτάζ και στο παρελθόν, αλλά και το πολύ ιδιαίτερο Superduke GT.

Σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης, κυκλοφόρησαν εκ νέου κατασκοπευτικές εικόνες της μοτοσυκλέτας οι οποίες, αν μη τι άλλο, βεβαιώνουν την μορφή της. Το εμπρός μέρος θα είναι όμοιο με αυτό του 1390 Superduke, του νέου «προσώπου» της KTM, κάτι που φυσικά αναμένεται να περάσει και στα Super Adventure μοντέλα. Για τον κινητήρα, οι αλλαγές προς τα επάνω είναι γνωστές: 1.350 κυβικά, ισχύς έως 190 άλογα, 15 σχεδόν χιλιογραμμόμετρα ροπής και μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων, μεταξύ άλλων.

Θα έχει το νέο KTM 1390 Superduke GT, το πολυσυζητημένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που είδαμε πριν κάποιο καιρό σε κατασκοπείες πατεντών; Δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά δεν θα το αποκλείαμε από τώρα. Σίγουρα μία κορυφαία GT μοτοσυκλέτα όπως το 1390 Superduke GT δημιουργεί προσδοκίες για ένα ελάχιστο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο πιθανόν θα περιλαμβάνει και: Σύστημα ραντάρ στα ηλεκτρονικά, ηλεκτρονικές αναρτήσεις, φώτα προσαρμοζόμενα στην στροφή, το ηλεκτρονικό-αυτόματο σασμάν που αναφέραμε παραπάνω, και άλλα.

Περιμένουμε περισσότερα νέα για την επικείμενη παρουσίαση του μοντέλου, η οποία πιθανόν να γίνει για το επόμενο έτος. Προς το παρόν, μπορείτε να θυμηθείτε τι εστί Superduke GT μέσα από την δική μας (video) δοκιμή με ένα κλικ εδώ. 

 

Πηγή/εικόνες 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon