.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 16:19

KTM – Μία 450 SX-F υπογεγραμμένη από τον Chase Sexton θα πουληθεί εντός του 2024

Και εδώ είναι η φάση: Η μοτοσυκλέτα θα βρεθεί τυχαία σε κάποιον dealer σε όλο τον πλανήτη, ενώ τυχαίος θα είναι και ο αναβάτης που θα έχει την χαρά να την αποκτήσει!

Να μία διαφορετική τακτική προώθησης μοτοσυκλετών που δεν είχαμε ξαναδεί. Αυτή την φορά, από την KTM, η οποία επιστρατεύει τον πρωταθλητή Supercross, Chase Sexton, καί μία «μυστική» υπογεγραμμένη μοτοσυκλέτα που θα φτάσει στα χέρια κάποιου αναβάτη, χωρίς να το ξέρει κανένας! Πως έγινε αυτό; Απλούσατα, ο Sexton επισκέφθηκε την γραμμή παραγωγής της KTM στην Αυστρία, βρέθηκε μπροστά σε μία από τις SX-F 450 που είχε τον αριθμό 1 επάνω της, και την υπέγραψε!

Έτσι, η KTM προσκαλεί τον οποιονδήποτε θέλει να κυνηγήσει την τύχη του και να αποκτήσει την υπογεγραμμένη μοτοσυκλέτα του Sexton, να έρθει άμεσα σε επαφή με τον τοπικό του Dealer KTM και να δώσει παραγγελία. Κυνηγούσες την ευκαιρία;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 16:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon