.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 11:43

Νέο KTM 390 Duke - Δοκιμάζεται στο δρόμο χωρίς καμουφλάζ!

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια για επικείμενη ανανέωση της μικρομεσαίας naked μοτοσυκλέτας της KTM.

Πριν μόλις 3 24ωρα, σας είχαμε φέρει την είδηση εξ Ινδίας, για το νέο KTM 390 Duke μοντέλο, που ετοιμάζεται ήδη, για το 2023 ή το 2024 και τώρα, περισσότερες εικόνες του μοντέλου κάνουν την εμφάνιση τους. Τις εξασφάλισε το γερμανικό μέσο Motorrad και, αν μη τι άλλο, δείχνουν ότι το μοντέλο είναι πρακτικά έτοιμο για την επίσημη αποκάλυψη.

Η νέα μοτοσυκλέτα εθεάθη –και φωτογραφήθηκε- χωρίς ίχνος καμουφλάζ επάνω της και οι Γερμανοί συνάδελφοι μας, πιστεύουν ότι είναι έτοιμη για την επίσημη παρουσίαση της, ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες. Σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά της μοτοσυκλέτας, οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι αρκετές: Νέο φανάρι και εμπρός μέρος, νέο υποπλαίσιο, εμπρός δίσκος φρένου στην δεξιά πλευρά πλέον, νέα εμφάνιση στον κινητήρα  αλλά και ένα νέο, πιο σκούρο μπλε χρώμα. Μία ακόμα διαφορά είναι οι νέες, πεντάμπρατσες ζάντες.

Οι τεχνικές αλλαγές στο μοντέλο αναμένεται να είναι περισσότερες από όσες φαίνονται μόνο, ενώ λέγεται ότι ο κινητήρας θα πάρει έναν ελαφρύ υπερκυβισμό πλησιάζοντας περισσότερο τα 400 κυβικά. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 12:19

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon