.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 14:54

KTM 390 Duke 2024 - Έτσι θα μπορούσε να είναι

Κι άλλες κατασκοπευτικές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, από την Ινδία – Είναι αυτό το νέο KTM 390 Duke;

 Η KTM εργάζεται σε ανανεωμένες εκδοχές αρκετών μοντέλων της και αυτό δεν είναι άγνωστο, εδώ και καιρό. Τώρα, ένα ακόμη ρεπορτάζ από την Ινδία, μαζί με την απαραίτητη κατασκοπευτική φωτογραφία, μας δείχνουν πιθανότατα το νέο KTM 390 Duke 2024.

Η επιτυχημένη μικρομεσαία street μοτοσυκλέτα έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές για την οδηγική της συμπεριφορά και τον εξοπλισμό της, εδώ και πολλά χρόνια και η ΚΤΜ φυσικά και θέλει να την κρατήσει φρέσκια και επίκαιρη. Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες των Ινδών συναδέλφων μας, αυτό είναι το μοντέλο 2024 και το ολοκαίνουργιο χρώμα, φαίνεται ήδη: Ένα πιο σκούρο μπλε, σε σχέση με την απόχρωση που η KTM χρησιμοποιεί φέτος, πάντα σε συνδυασμό με πορτοκαλί και μαύρο.

Στο μοντέλο εντοπίζεται νέο υποπλαίσιο, στα πρότυπα των 790 και 890 Adventure –τέλος η χαρακτηριστική ατσάλινη κατασκευή του τρέχοντος μοντέλου. Ακόμα, το αμορτισέρ πίσω, τοποθετείται σε τελείως διαφορετική θέση: Πιο οριζόντιο, εξωτερικά, από την δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας. Αλλαγές διακρίνονται και στο καπάκι του κινητήρα από την δεξιά αυτή πλευρά, ίσως δε και στο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, ενώ νέο είναι και το εμπρός φρένο: Στην δεξιά πλευρά πλέον. Φαίνεται και η διαφορετική μορφή, του εμπρός φωτιστικού σώματος, ακόμη και αν δεν το βλέπουμε εξολοκλήρου.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.  

 

Πηγές: 1, 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:03

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon