.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 12:50

KTM RC390, RC200, RC125 2022 – Διαρροή επίσημων φωτογραφιών

Άγνωστο πώς, πάντως στο Instagram εμφανίστηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν την RC τριάδα των μικρών κυβισμών ως αναμένεται για το 2022.

Η ΚΤΜ έχει πολλά πλάνα στο άμεσο μέλλον της και φαίνεται πως η ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια δεν προβλέπεται να κόψει τη φόρα της.

Έτσι έχουμε ως δεδομένο πια πως έρχεται μια νέα γενιά δικύλινδρων σε σειρά 490 που πιθανότατα θα γεμίσει τις γκάμες από Duke ως Adventure, αλλά επίσης περιμένουμε για το 2022 την πλήρη ανανέωση των μονοκύλινδρων Duke και RC με νέα 125, 200 και 390.

Ήδη έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες του 125 Duke σε διαδικασία δοκιμών, καθώς και μια εικόνα ενός RC, αλλά τώρα έρχεται η πιο σαφής ένδειξη του τι να περιμένουμε. Ινδός χρήστης του Instagram δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που μοιάζουν να έχουν βγει από το επίσημο press kit της ΚΤΜ.

Σε αυτές πρωταγωνιστούν σε στατικές λήψεις τα τρία μονοκύλινδρα RC 125, 200 και 390 με τη νέα τους εμφάνιση, στην οποία ξεχωρίζουν δύο στοιχεία: το “διπλό” πλαϊνό φέρινγκ και ο νέος τριγωνικός προβολέας μπροστά που πλέον αποτελεί σφραγίδα της ΚΤΜ σε όλη τη γκάμα της.

Οι αλλαγές προβλέπονται πολλές και σαρωτικές, από το πλαίσιο ως τον κινητήρα των νέων Duke και RC, οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμη για να μάθουμε ακριβώς τι νέο σχεδιάζει για τη δημοφιλέστατη εισαγωγική της γκάμα η Αυστριακή εταιρεία.

Αν μη τι άλλο, το γεγονός πως η διαρροή αυτή αφορά κατά πάσα πιθανότητα το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο press kit των μοτοσυκλετών σημαίνει πως η παρουσίασή τους είναι μάλλον θέμα μηνών, δηλαδή στο διάστημα ως τον Νοέμβρη που – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα διοργανωθεί η EICMA 2021.

Πηγή: @yadu_kanakkaparambil (Instagram)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM RC 8C - Ξεπούλησε σε 4 λεπτά KTM 50 SX Factory Edition 2022 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon