.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 17:38

KTM RC 8C - Ξεπούλησε σε 4 λεπτά

Η δίψα του κόσμου για ένα νέο RC μοντέλο από την KTM φάνηκε με την έναρξη των προ-παραγγελιών του RC 8C, όπου σε 4 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα ξεπούλησαν και τα 100 κομμάτια της μοτοσυκλέτας! Σημειώστε όμως πως υπάρχει ακόμα μια μικρή ελπίδα για τους επίδοξους αγοραστές που έχασαν την πρώτη ευκαιρία.

Η ψηφιακή πλατφόρμα παραγγελιών του KTM RC 8C άνοιξε στις 22 Ιουλίου 2021 στις 16:00 CEST. Στις 16:04.32 είχαν όλα πουληθεί.

Εικοσιπέντε από τους αγοραστές θα παραλάβουν τις μοτοσυκλέτες τους σε μια ειδική τελετή παράδοσης στην πίστα της Jerez.

Για πρώτη φορά τώρα, η KTM αναγνωρίζει την εξέλιξη του RC 8C από την Krämer Motorcycles, αναφέροντας πως η μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Krämer, ενώ στόχος ήταν η δημιουργία μιας RC μοτοσυκλέτας που να έχει μεν κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα, αλλά παράλληλα να μην χρειάζεται τη συντήρηση μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Εικοσιπέντε από τους εκατό αγοραστές θα μπορέσουν να κλείσουν μια αποκλειστική KTM RC 8C Track Experience στην Jerez μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου, όπου θα μπορέσουν να οδηγήσουν δίπλα στους εργοστασιακούς αναβάτες Dani Pedrosa και Mika Kallio.

Σημειώστε τέλος, πως η ΚΤΜ δημιούργησε μια online λίστα αναμονής, που θα επιτρέψει σε κάποιους υποψήφιους αγοραστές να κλείσουν ένα RC 8C, στην περίπτωση που κάποια από τις προηγούμενες κρατήσεις ακυρωθεί. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 18:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon