.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 13:19

KTM RC390 2022 – Διέρρευσε φωτογραφία του στην Ινδία

Είναι γνωστό πως η ΚΤΜ ετοιμάζει μια νέα γενιά των μονοκύλινδρων Duke και RC και το 390 ήταν αυτό που δεν είχε εμφανιστεί ακόμη σε φωτογραφίες. Μέχρι τώρα δηλαδή.

Η εξέλιξη της οικογένειας γίνεται, όπως είναι αναμενόμενο, στη χώρα που κατασκευάζεται από τη Bajaj, στην Ινδία. Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε σε κοινωνικό δίκτυο η εν λόγω φωτογραφία, η οποία φέρεται να απεικονίζει το KTM RC390 του 2022.

Γνωρίζουμε ήδη πως η KΤM ετοιμάζει μια εκ βάθρων ανανέωση για την οικογένεια των μικρών Duke και RC, ενώ τώρα συναντάμε και το πιο σπορ μέλος των 390 με νέα ρούχα.

Οι λιγοστές πληροφορίες που έρχονται από τον ινδικό Τύπο μιλούν για μια αρκετά ανανεωμένη μοτοσυκλέτα με νέο φέρινγκ και, πιθανότατα, τον γνωστό τριγωνικό προβολέα της ΚΤΜ να αντικαθιστά τα δύο στρογγυλά προβολάκια που χαρακτήριζαν το RC.

Ωστόσο δεν έχουμε τίποτε περισσότερο που να προκύπτει από τη φωτογραφία, πλην ίσως του γεγονότος πως στο RC η εξάτμιση παραμένει παραδοσιακή, αντί για την κρυμμένη κάτω από τον κινητήρα όπως τα νέα μικρά που θα έλθουν.

Πηγή: Rushlane Spylane

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon