Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 13:54

Αποκάλυψη KTM 250 Adventure στην Ινδία;

Στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά στην Goa της Ινδίας το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χώρας, που ονομάζεται India Bike Week.

Αν και πρόκειται περισσότερο για festival / συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών, το “πάρων” δίνουν φυσικά και οι εταιρείες, εκθέτοντας τα νέα τους μοντέλα, ενώ δεν λείπουν και οι παρουσιάσεις νέων.

Οι φήμες λοιπόν… οργιάζουν στα ινδικά μέσα, σχετικά με την πρόθεση της KTM να αποκαλύψει στο India Bike Week, ένα Adventure σε έκδοση 250 κ.εκ. Για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είχαμε γράψει και παλιότερα ΕΔΩ και προφανώς ο κινητήρας της θα προέρχεται από την αντίστοιχη Duke έκδοση, οπότε μιλάμε για 30 ίππους και 2,45 kg-m ροπής.  

Αναμένονται επίσης, παραχωρήσεις σε θέματα εξοπλισμού, με τρόπο ανάλογο των διαφορών που υπάρχουν ανάμεσα στα 390 και 250 Duke. Αν τελικά η μοτοσυκλέτα αποτελέσει γεγονός, μάλλον δεν θα τη δούμε στην Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι το 250 Duke αρχικά δεν προοριζόταν για τις δυτικές αγορές (οι άνθρωποι της KTM ήταν απόλυτοι σε αυτό, παρά το ότι άλλαξαν γνώμη) και προφανώς  το ίδιο θα ισχύει για το 250 Adventure.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικότερο είναι να παρουσιαστεί αρχικά η μοτοσυκλέτα και όλα τα άλλα θα ξεκαθαρίσουν. Ας περιμένουμε λίγες ημέρες λοιπόν…  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA – ΚΤΜ 890 Duke R KTM 390 Duke – Αποκτά και quickshifter! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT