.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 11:42

KTM 300 EXC TPI XX5 Erzberg Edition

Στις 30 Μαΐου 2019 ξεκινά το Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble, ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος World Enduro Super Series και επί τη ευκαιρία η ΚΤΜ παρουσιάζει μια σπέσιαλ έκδοση του δίχρονου 300 EXC TPI.

Όπως δηλώνει και το όνομα της ειδικής αυτής μοτοσυκλέτας, ΧΧ5, πρόκειται για ένα μοντέλο που γιορτάζει τα 25 χρόνια του περίφημου αγώνα Hard Enduro, Erzbergrodeo, τον οποίο η ΚΤΜ τιμά με μια έκδοση που μοιάζει να μιμείται τις ανάλογες εκδόσεις Six Days.

Έχουμε λοιπόν μια μοναδική και αρκετά ξεχωριστή εμφάνιση με γραφικά σε πορτοκαλο-χρυσές αποχρώσεις και φορτωμένο με άφθονα καλούδια από τον κατάλογο των Power Parts.

Προς το παρόν η ειδική αυτή έκδοση έχει εμφανιστεί μόνο στον Τύπο της Αυστρίας, όπου και αναφέρεται και η λιανική της τιμή: στα €11,599 είναι μάλλον αρκετά αλμυρή, περίπου €1,650 ευρώ πάνω από την τιμή του 300 EXC TPI στην Αυστρία.

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται να διατεθεί και εκτός Αυστρίας, οπότε είμαστε σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 13:06

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ 390 Duke– Σε δοκιμές η νέα έκδοση του! KTM EXC 2020 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon