Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 13:18

ΚΤΜ 390 Duke– Σε δοκιμές η νέα έκδοση του!

Ένα σετ από κατασκοπευτικές φωτογραφίες δημοσίευσε το Ride Apart, στις οποίες και απεικονίζεται η νέα έκδοση του 390 Duke, σε διαδικασία δοκιμών. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Γερμανία και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η μοτοσυκλέτα απέχει πολύ από την τελική της μορφή.

Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, κάνοντας αντιπαράθεση με το 390 Duke παραγωγής, το πλαίσιο είναι αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει. Παραμένει ατσάλινο χωροδικτύωμα, ωστόσο οι δυο παράλληλες εξωτερικές δοκίδες, είναι διατεταγμένες σε πιο κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Μια άλλη διαφορά, εντοπίζεται στο ψαλίδι, το οποίο έχει μόνο διαγώνια “νεύρα” και όχι σχήματος “X” όπως στο υφιστάμενο μοντέλο. Επίσης ο συλλέκτης της εξάτμισης, είναι πιο ογκώδης. Από εκεί και έπειτα, το στάδιο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, το οποίο είναι αρχικό, δεν επιτρέπει την εξαγωγή έγκυρων συμπερασμάτων σε ότι αφορά στην εμφάνιση, αν και λογικά θα πρέπει να υπάρξει μια ανανέωση, συμπλέοντας πάντα με τα “αιχμηρά” σχεδιαστικά πρότυπα του studio ΚISKA.

Το Ride Apart, ισχυρίζεται πάντως ότι έχει άνθρωπο “μέσα” στην KTM, ο οποίος τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και παράλληλα τους έδωσε και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν, γίνεται λόγος για αλλαγές στην γεωμετρία της μοτοσυκλέτας, βελτιώσεις στον κινητήρα (επανασχεδίαση της κεφαλής), βελτιώσεις στα φρένα, αυξημένες συνολικά διαστάσεις, και νέα εξάτμιση.

Βέβαια αναφέρουν επίσης ότι η οθόνη θα είναι νέα, TFT αντί για LCD, αλλά αυτό αποτελεί και ένα σημείο που προβληματίζει σε ότι αφορά στην αξιοπιστία και στην εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών, αφού το 390 Duke, έχει ήδη έγχρωμη TFT οθόνη…

Πηγή: Ride Apart

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 13:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT