.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 12:09

KTM SX 2020 - Ανανέωση στα σημεία για την πορτοκαλί motocross οικογένεια

Πρόκειται για τις μοτοσυκλέτες που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πρωταθλήματα ΜΧ και SX ανά τον πλανήτη και φυσικά για τη φαμίλια της οποίας ηγείται η παγκόσμια πρωταθλήτρια MXGP. Πέρυσι η ΚΤΜ προχώρησε σε μια εκτενή ανανέωση όλης της SX γκάμας της, η οποία περιλαμβάνει τα δίχρονα 125, 150 και 250 SX, καθώς και τα τετράχρονα 250, 350 και 450 SX-F.

Για το 2020 η Αυστριακή εταιρεία δεν επαναπαύεται στις δάφνες του 1-2 στο παγκόσμιο ΜΧ από τους Jeffrey Herlings και Antonio Cairoli, αλλά προχωρά σε εκείνες τις επεμβάσεις που θα διατηρήσουν τις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Έτσι όλοι οι κινητήρες έχουν δεχτεί επιλεγμένες αναβαθμίσεις - που δεν αναλύονται διεξοδικά - με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η ΚΤΜ από τους πολυάριθμους αναβάτες της σε όλον τον κόσμο.

Παράλληλα ο εξοπλισμός τους παραμένει σε υψηλό επίπεδο με ηλεκτρική μίζα, επιλογή χαρτογράφησης, traction control, launch control (τετράχρονα μοντέλα), φρένα της Brembo, μαρσπιέ που δεν κρατούν λάσπη (No-Dirt) και βέβαια τις αναρτήσεις WP XACT με τεχνολογία AER.

Δίπλα στις μεγάλες SΧ, η ΚΤΜ ανανέωσε και τις μίνι σειρές με τα 50, 65 και 85 SX, όπου οι μηχανικοί της εταιρείας δούλεψαν πάνω στην τροφοδοσία τους (65 SX), τη μετάδοση και το τελικό της εξάτμισης (85 SX).

Τέλος, στη φαμίλια των SX προστίθεται και η ηλεκτρική μίνι έκδοση SX-E 5, βασισμένη στην πλατφόρμα του 50 SX και προορισμένη για ηλικίες από 4 ως 10 χρόνια.

Για διαθεσιμότητα και τιμές απευθύνεστε στους κατά τόπους αντιπροσώπους της ΚΤΜ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon