.
Κατηγορία Italjet
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 09:51

Italjet Dragster: Ένα scooter-έργο τέχνης στην Ελλάδα

Το κορυφαίο σχεδιαστικά και μοναδικό εμφανισιακά Italjet Dragster βρίσκεται στην Ελλάδα, και μπορείτε να το δείτε και να το κάνετε δικό σας στην έκθεση της KSR Hellas, της επίσημης αντιπροσωπείας της ιταλικής εταιρείας στη χώρα μας.

Όταν σκέφτεσαι "scooter" σίγουρα δεν σκέφτεσαι το Italjet Dragster, καθώς το τελευταίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο scooter παραγωγής στον κόσμο. Πιο πολύ μοιάζει με custom δημιουργία που έχει πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό design, παρά με δίκυκλο που θα χρησιμοποιήσει κανείς για commuting. Θα μπορούσε να αποτελέσει έκθεμα σε μουσείο design, όσο και στολίδι σε κάποιο μαγαζί που θέλει να ξεχωρίσει για το ύφος του. Κι όμως, μπορείτε να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιείτε καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας!

Το Italjet Dragster δεν έχει μία λεπτομέρεια από την οποία ξεχωρίζει. Αντίθετα, βρίθει από δεκάδες μοναδικά σχεδιαστικά "διαμάντια" που θέλουν χρόνο για να τα χαζέψεις και να τα εκτιμήσεις.

Από το πλαίσιο χωροδικτύωμα από χρωμομολυβδαινιούχο ατσάλι που συνδυάζεται με εντυπωσιακά αλουμινένια ένθετα, τη φοβερή πλάκα τιμονιού, το εναλλακτικό σύστημα διεύθυνσης μπροστά, το μονό piggyback πίσω αμορτισέρ, τα φωτιστικά σώματα που ανάβουν με... animation, τα επίσης animated φλας μπροστά που παίζουν τον ρόλο και προστατευτικά για τις μανέτες και τα χέρια του αναβάτη, το υπέροχο σύνολο των σελών αναβάτη και συνεπιβάτη, το κλειδί που έχει σχεδιαστεί με έμπνευση από το πλαίσιο, και, και, και...

Όρεξη να έχετε να χαζεύετε, και δεν θα βαρεθείτε για πολλή ώρα.

Οι τιμές των 2 Italjet Dragster μπορεί τώρα να είναι ψηλές, όμως αντικατοπτρίζουν ακριβώς την αξία τους.

Έτσι, το Dragster 125 έρχεται με μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 125 κ.εκ. με απόδοση 12,5 PS, και κοστίζει 5.695 ευρώ.

Το μεγαλύτερο Dragster 200 αποδίδει 17,5 PS και κοστίζει 5.995 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, και για να χαζέψετε από κοντά ένα εντελώς διαφορετικό scooter από ότι έχετε συνηθίσει, επισκεφθείτε την έκθεση της KSR Hellas που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών 218 στο Χαϊδάρι (ΤΚ. 124 61 και τηλ: 21 0532 2105).

Τέλος, δείτε παρακάτω το βίντεο που δείχνει τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο το πίσω φωτιστικό σώμα... ζωγραφίζει, όποτε ανοίγετε το scooter.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 15:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon