.
Κατηγορία Indian
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 10:25

Indian Chief Dark Horse 2016

 

Παρουσιάστηκε επίσημα

 

H Indian Motorcycles παρουσίασε επίσημα το πρώτο της μοντέλο για το 2016, το Chief Dark Horse. Όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει, το Indian Chief Dark Horse είναι ένα μοντέλο της σειράς cruiser, χτισμένο πάνω στην επιτυχημένη πλατφόρμα των Chief, με αρκετά ματ σημεία επάνω της, να κοντράρουν τα υπόλοιπα μοντέλα που κοσμούνται από πολλά νίκελ. Έτσι η Indian Chief Dark Horse είναι όσο Dark χρειάζεται για να διαφέρει από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας της, συγκριτικά με όλες τις εταιρίες. Οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινένιοι, οι ελαφρύτεροι της εταιρίας ενώ είναι το πιο γρήγορο μοντέλο της σειράς. Κινείται από τον Thunder Stroke κινητήρα 111 ιντσών ή 1811 κυβικών εκατοστών, διάταξης V 49°, με ροπή 119.2 λιμπρόποδων στις 3000 σ.α.λ. - η ιπποδύναμη δεν ανακοινώνεται, όχι ότι με τέτοια ροπή θα ενδιαφερθεί κανείς να μάθει και άλλα νούμερα... 

Η Chief Dark Horse βασίζεται στην πλατφόρμα της Classic με ίδιο πλαίσιο και αναρτήσεις και διαθέτει ρεζερβουάρ 20,8 λίτρων, φρένα με δίσκους 300 χιλιοστών για μπροστά (2) και πίσω, με σύστημα ABS, παίρνει μπροστά χωρίς κλειδί - έχει ασύρματο κλειδί που πρέπει να το έχεις μαζί σου, διαθέτει cruise control

Η Chief Dark Horse είναι σχεδιασμένη για solo ride και σε σχέση με την Classic δεν διαθέτει στον εξοπλισμό το ψυγείο λαδιού, το αναλογικό όργανο μέτρησης κατανάλωσης, αλλά και τα φώτα της αρχικής πλατφόρμας. Αν χρειαστεί, μπορούν να τοποθετηθούν ως έξτρα τα μαρσπιέ και η σέλα συνεπιβάτη, από τα επίσημα αξεσουάρ της εταιρίας.
Η Indian Chief Dark Horse είναι η μοτοσυκλέτα που προσφέρει η Indian για customize με 40 διαφορετικά αξεσουάρ να υπάρχουν στην γκάμα, ώστε να διαλέξει ο αναβάτης.


Η νέα μοτοσυκλέτα ζυγίζει 340 κιλά και το ύψος σέλας βρίσκεται στα 660 χιλιοστά. Θα παραχθεί μόνο σε έναν χρωματισμό, το Thunder Black Smoke.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 10:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Chief Dark Horse 2016 Indian Chief Dark Horse στην Ελλάδα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon