.
Κατηγορία Indian
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:20

Indian Challenger - Κατά λάθος, νέα φωτογραφία της μοτοσυκλέτας παραγωγής

Το επερχόμενο τουριστικό μοντέλο Challenger της Indian εμφανίζεται, κατά λάθος όπως φαίνεται, στις επίσημες φωτογραφίες των νέων εργοστασιακών αξεσουάρ για την οικογένεια Scout 2020.

Πρόσφατα η Indian Motorcycle παρουσίασε 2 επετειακές εκδόσεις της Scout, και μαζί με αυτές ανακοίνωσε και μια νέα σειρά αξεσουάρ για την γκάμα Scout.

Όμως, στις φωτογραφίες αυτές, δημοσιογράφοι «ξετρύπωσαν» το επερχόμενο Challnenger που εμφανίζεται πίσω από ένα Scout με αξεσουάρ.

Στην αρχή νομίσαμε πως επρόκειτο για ένα ακόμη Scout με το νέο φέρινγκ της επίσημης σειράς αξεσουάρ, όμως μετά ανακαλύψαμε το επίσημο φέρινγκ αλλού, και τα δυο τους δεν έχουν καμία σχέση.

Το Challenger θυμίζουμε θα είναι η νέα υγρόψυκτη τουριστική μοτοσυκλέτα της Indian που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA 2019.

Η νέα φωτογραφία αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος της Challenger, με το φέρινγκ, το μπροστινό φτερό με τον Ινδιάνο, χυτές ζάντες με πολλά λεπτά μπράτσα, ένα τιμόνι που εκτείνεται προς τα πίσω, και ρεζερβουάρ στο στιλ των Scout.

Η bagger μοτοσυκλέτα θα έρχεται με σκληρές βαλίτσες στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ πιθανολογείται πως θα έχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα στο φέρινγκ.

Κινητήρα θα φοράει τον νέο υγρόψυκτο V2 Powerplus 108 των 1.770κ.εκ. με απόδοση 120hp, ενώ τα βοηθήματα του αναβάτη θα περιλαμβάνουν ABS, Traction Control, Riding Modes και Cruise Control.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon