.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 13:13

H Indian παρουσιάζει έναν μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα Thunder Stroke 1901 cc

Στη γκάμα του 2020 θα φορεθεί σε τρία Heavyweight μοντέλα.

Οι μεγάλες μοτοσυκλέτες της Indian χτίζονται γύρω από το βασικό εργαλείο της, τον αερόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα Thunder Stroke 111, με χωρητικότητα 111 κυβικών ιντσών (ci) ή 1819 cc.

Τώρα η Αμερικανική εταιρεία ανακοινώνει μια νέα έκδοση του θηριώδη V2 της, τον Thunder Stroke 116. Όπως είναι μάλλον ξεκάθαρο, εδώ έχουμε χωρητικότητα 116 ci, ήτοι 1901 cc.

Η αύξηση του κυβισμού έχει προέλθει από μεγαλύτερη διάμετρο εμβόλων, η οποία αυξήθηκε από 101 mm σε 103.2, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή, καθώς οι μηχανικοί της Indian επανασχεδίασαν την κεφαλή του κινητήρα με ένα νέο high-flow (υψηλή ροή) σχέδιο, φέρνοντας τη μέγιστη ροπή στα χορταστικότατα 17.1 kg.m.

Ο νέος κινητήρας θα εξοπλίζει μερικά βαριά χαρτιά στη γκάμα της Indian για το 2020, τα Springfield Dark Horse, Roadmaster Dark Horse και Chieftain Elite.

Παράλληλα, η γκάμα του 2020 εξοπλίζεται και με ένα νέο, αναβαθμισμένο σύστημα Ride Command με υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Χτισμένο με επίκεντρο την οθόνη επτά ιντσών, έχει ενισχυθεί με έναν νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή για ακόμη ταχύτερη λειτουργία, προβάλλοντας επιπλέον και πληροφορίες κυκλοφοριακών και καιρικών συνθηκών.

Roadmaster Dark Horse

Αντλώντας έμπνευση από το Chieftain Dark Horse, το Roadmaster Dark Horse φέρνει μια δόση σύγχρονης πολυτέλειας στην τουριστική πτέρυγα της εταιρείας, γαρνιρισμένη με όλη την έξτρα δύναμη που έρχεται να προσφέρει ο μεγάλος κινητήρας Thunder Stroke 116.

Springfield Dark Horse

Η έκδοση Limited Edition Indian Springfield Dark Horse πρωτοεμφανίστηκε στη Daytona Bike Week πέρυσι και έγινε ακαριαία επιτυχία στο κοινό της εταιρείας, οπότε η προσθήκη ενός μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα ήταν η λογική κίνηση για το κορυφαίο και ξεχωριστό μοντέλο της σειράς Springfield.

Chieftain Elite

Όπως υποδηλώνει μάλλον σαφώς ο χαρακτηρισμός Elite, μιλάμε για μια κορυφαία έκδοση του Chieftain bagger. Ανανεωμένο με τον νέο μεγάλο κινητήρα 116 ci, το κορυφαίο μοντέλο της φαμίλιας του συνοδεύεται με εντυπωσιακό εξοπλισμό που περιλαμβάνει το ηχοσύστημα PowerBand Audio Plus με ενσωματωμένα ηχεία στο φέρινγκ και τις πλαϊνές βαλίτσες και υπόσχεται 50% δυνατότερο ήχο από το στάνταρ σύστημα της Indian.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon