Κατηγορία Indian
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 12:04

Indian Challenger 2020 - Παρουσιάζεται σήμερα, σε 3 εκδόσεις

Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου 2019 η Indian θα παρουσιάσει επίσημα το Challenger, το νέο bagger μοντέλο με τον νέο PowerPlus κινητήρα των 1.769 κ.εκ., 121hp και 18 κιλών ροπής, ενώ όπως αποκαλύφθηκε από τις προδιαγραφές CARB της Καλιφόρνια, η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις.

Το έγγραφο του παραρτήματος προδιαγραφών ρύπων της Καλιφόρνια California Air Resources Board (CARB) αποκαλύπτει πως το Challenger θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις για το 2020: τη βασική, την Challenger Dark Horse και την Challenger Limited.

Και οι τρεις μοτοσυκλέτες θα έχουν τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο βάρος, με τις μόνες διαφορές να βρίσκονται στον αισθητικό τομέα.

Όταν η Indian αναφέρεται σε «Dark Horse», αυτό σημαίνει κατάμαυρο μοντέλο, με το χρώμιο να δίνει τη θέση του σε μαύρο φινίρισμα σε εξαρτήματα όπως το πιρούνι ή οι εξατμίσεις, και μηχανική κατεργασία σε τροχούς και κινητήρα για να φαίνεται το μέταλλο. Σημειώστε πως αντίθετα με άλλους κατασκευαστές τα «μαύρα» μοντέλα δεν αποτελούν οικονομικές εκδόσεις.

Η βασική έκδοση θα έχει μάλλον χρώμιο σε εξατμίσεις και αναρτήσεις, διατηρώντας παράλληλα το πιθανότερο τον μαύρο κινητήρα, ενώ αν η εταιρεία ακολουθήσει το μοτίβο της γκάμας Chieftain, το Challenger Limited θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο, με έξτρα χρώμιο και γυαλισμένα αλουμινένια εξαρτήματα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 12:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT