.
Κατηγορία Indian
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 18:23

Indian Chieftain σε έκδοση Jack Daniel’s

 

Σε μόλις 100 αντίτυπα, 9 από αυτά στην Ευρώπη

 

‘Bottles and Throttles Don’t Mix’; Ναι. Όταν μιλάμε για αναβάτη και κατανάλωση αλκοόλ, μπουκάλια και γκάζια δεν συνδυάζονται. Όταν όμως μιλάμε για custom έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Indian Chieftain, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Το Indian Chieftain Jack Daniel's σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του βελτιωτικού οίκου Klock Werks Kustom Cycles, με τις 90 από τις 100 βαμμένες -και κατασκευασμένες- στο χέρι μοτοσυκλέτες να ετοιμάζονται να παραδοθούν στους ενδιαφερόμενους τον Αύγουστο του 2017.

Οι υπόλοιπες 10 θα πάρουν στις 14 Μαρτίου 2017 τον δρόμο τους για την περιοχή ΕΜΕΑ (Europe, Middle East & Africa), με τις 9 να έρχονται στην Ευρώπη και την τελευταία να κατευθύνεται προς τη Νότια Αφρική.

Πρόκειται για τη 2η έκδοση μοτοσυκλέτας της Indian σε θεματική βαφή της Jack Daniel's, καθώς πέρυσι είχαμε την Jack Daniel's Springfield, με 150 μοτοσυκλέτες να πωλούνται μέσα σε... 8 ώρες από τη διάθεση τους!

Κάθε Limited Edition Chieftain θα συνοδεύεται από μια αμερικάνικη σημαία σκαλισμένη σε ξύλο, και όχι σε όποιο κι όποιο ξύλο, αλλά σε ξύλο από το οποίο κατασκευάζονται τα βαρέλια που αποθηκεύεται το διάσημο ουίσκι του Τενεσί!

Επιπλέον η μοτοσυκλέτα διαθέτει τις εξής μοναδικές λεπτομέρειες:

  • Special βαφή σε λευκό και μαύρο με γκρι λεπτομέρειες στο χρώμα του κάρβουνου, για να τιμήσουν την επεξεργασία με κάρβουνο στην οποία υποβάλλεται το ουίσκι Jack Daniel's.
  • Logos και σήματα “Old No. 7” από Billet αλουμίνιο σε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας.
  • Δερμάτινο τσαντάκι ρεζερβουάρ.
  • Ασημί κάλυμμα κόρνας Jack Daniel's φτιαγμένο στο χέρι.
  • Επιγραφή “Bottles and Throttles Don’t Mix”.
  • Πληθώρα επίσημων αξεσουάρ όπως LED προβολείς, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, κάγκελα κινητήρα, ηχοσύστημα 200-watt, και φυσικά το νέο σύστημα πολυμέσων Ride Command της Indian.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 18:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Scout Sixty 2017 - σε νέα διχρωμία Indian Chieftain Limited 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon