.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 11:45

Honda CRF 450R 2017!

 

Με μίζα!

 

 

Τα νέα μοντέλα motocross που θα δούμε τις επόμενες χρονιές, δοκιμάζονται παραδοσιακά στο πρωτάθλημα motocross της Ιαπωνίας, All Japan MX National Championship Series. Στον αγώνα του Kobe ο δέκα φορές πρωταθλητής Akira Narita συμμετείχε με το πρωτότυπο Honda CRF 450R του 2017! Η μεγάλη διαφορά είναι πως το νέο αυτό μοντέλο διαθέτει μίζα, τοποθετημένη πίσω από τον κύλινδρο, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κινητήρας διαθέτει νέα κάρτερ, αλλά και νέο καπάκι δίσκων συμπλέκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κινητήρας είναι τελείως νέος, και διαθέτει κεφαλή με δύο εκκεντροφόρους, κάτι που για πρώτη φορά στην ιστορία των CRF αλλάζει η Honda, αφήνοντας το σύστημα Unicam στην άκρη.
Η εξάτμιση είναι μακρύτερη για να συνδυάζει χαμηλό θόρυβο και δύναμη, ενώ, η μοτοσυκλέτα του Narita, διατηρεί το σύστημα μηχανικού συμπλέκτη - με ντίζα, αφού αυτός την προτιμά.
Στο τιμόνι διακρίνονται τέσσερα κουμπιά, ένα εκ των οποίων είναι αυτό της μίζας, το kill switch, το κουμπί επιλογής χαρτογράφησης, και άλλο ένα που πιθανότατα είναι αυτό του launch control - του συστήματος ελέγχου εκκίνησης.


Περιφερειακά, βλέπουμε μεγαλύτερα ενιαία καπάκια ψυγείων, που κατεβαίνουν έως κάτω, αλλά και ένα κανονικό μπροστινό σύστημα της Showa, με ελατήρια, και όχι με αέρα όπως στα παραγωγής μοντέλα.
Είναι ακόμη άγνωστο αν κάποιες ή όλες οι αλλαγές θα έρθουν στην παραγωγή. Το σίγουρο είναι ότι το CRF 450R για το 2017 θα είναι πολύ διαφορετικό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 11:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF 1000L Africa Twin - Video 4 Honda Sonic 150R 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon