.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 14:37

Επίσημο: Νέο Honda CBR600RR προ των πυλών

Η Honda κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο που μας προετοιμάζει για την επικείμενη παρουσίαση νέου CBR600RR στις αρχές Αυγούστου.

Κάποτε ήταν μια από τις βασίλισσες των Supersport, με αμέτρητες διακρίσεις στις πίστες, για χρόνια ραχοκοκκαλιά της Moto2 κατηγορίας των Grand Prix, προσφέροντας και πρακτικές υπηρεσίες σε χιλιάδες αναβάτες που βρήκαν στη σέλα της μια σπορ μοτοσυκλέτα που μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα από απλώς χρόνους στην πίστα.

Καθώς η κατηγορία των Supersport έχασε σταδιακά το έρεισμά της στις αγορές και ενόσω οι Ιάπωνες άρχισαν να εγκαταλείπουν τις τετρακύλινδρες εξακοσάρες τους ρίχνοντας όλο το (οικονομικό) βάρος στις χιλιάρες superbikes, το CBR600RR εξαφανίστηκε από τις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο στην Ιαπωνία συνέχισε να παράγεται, με ένα νέο μοντέλο το 2020-2021 που δυστυχώς δεν απομακρύνθηκε από τα στενά όρια της ιαπωνικής επικράτειας.

honda cbr600rr 00002
Το ιαπωνικό Honda CBR600RR 2021

Τώρα η Honda προλογίζει την εμφάνιση ενός νέου CBR600RR, το οποίο θα παρουσιαστεί στο περιθώριο του 8ωρου αγώνα Αντοχής (Endurance) στη Suzuka το τριήμερο 4-6 Αυγούστου 2023.

Η ανακοίνωση συνίσταται σε ένα πολύ σύντομο βίντεο που πρωταγωνιστεί η αναγνωρίσιμη ουρά του CBR600RR με την ενσωματωμένη εξάτμιση και επενδύεται ηχητικά με μερικές καλές γκαζιές.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο δεν υπάρχουν, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε ως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου για να δούμε περί τίνος πρόκειται, αν δηλαδή έχουμε μια ανανέωση του υπάρχοντος – ιαπωνικού μόνο – CBR600RR ή αν πρόκειται για κάτι περισσότερο και κυρίως αν πρόκειται για εξαγώγιμο μοντέλο που ικανοποιεί τις Euro 5.

Δείτε παρακάτω το teaser βίντεο της Honda για το νέο CBR600RR.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 14:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon