.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 14:53

Honda Cross Cub 110 - Το «adventure παπί» παρουσιάστηκε για το 2023 στην Κίνα

Εν τω μεταξύ, εμείς ακόμα το βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες.

Εμφανισιακά και μόνο να το πάρει κανείς, το Honda Cross Cub 110 είναι πολύ ενδιαφέρον! Ένα «παπί» όπως το ξέρουμε στην Ελλάδα, μία underbone μοτοσυκλέτα, αν θέλουμε να αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα, το Honda Cross Cub έχει στοιχεία περιπέτειας και υπονοεί σκληρότερη χρήση, από τον μέσο όρο. Το μοντέλο παρουσιάστηκε για το 2023 στην Κινεζική αγορά και εμείς αναρωτιόμαστε, πως και η Honda δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση να μας συστήσει στο μοντέλο, από… πρώτο χέρι!

Το νέο Honda Cross Cub του 2023 έχει δύο ξεχωριστές σέλες, για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη, στον βασικό εξοπλισμό για την αγορά της Κίνας, ενώ η Honda έχει κάνει μικρές αλλαγές στις λεπτομέρειες της γεωμετρίας. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται και με ABS, ενώ αποκτά και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας των 110 κ.εκ. αποδίδει 8 ίππους και 0,89 Kgm ροπής, ενώ το βάρος του μοντέλου δηλώνεται στα 107 κιλά. Το Cross Cub θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρώματα –κίτρινο, σκούρο πράσινο και κόκκινο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 15:11

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon