.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 07:45

Honda ADV 160 Captain America και Ironman – Υπερ..ηρωϊκές εκδόσεις για την Ταϊλάνδη

Η Honda Ταϊλάνδης και η Marvel συνεργάστηκαν για να γιορτάσουν την 100ή επέτειο της Disney (η οποία έχει εξαγοράσει και τη Marvel)

Ο… εορτασμός, γίνεται με δύο περιορισμένης έκδοσης ADV 160 που έχουν σχεδιαστεί στα χρώματα των Captain America και Iron Man. Αφενός με την εμβληματική ασπίδα του Captain America, το φτερωτό του λογότυπο «A» και πολλά αστέρια που κοσμούν το μπροστινό φέρινγκ καθώς και τα πλαϊνά πάνελ. Όλα σε μπλε φόντο.

Αφετέρου, η έκδοση α λα Iron Man, έχει την κόκκινη και χρυσή βαφή του σούπερ ήρωα που φέρνει αμέσως στο μυαλό τον Tony Stark. Για να γίνει πιο ξεκάθαρο, το παρών δίνουν ένα γραφικό κράνους του Iron Man κατά μήκος του πλαϊνού καλύμματος και ένα λογότυπο «arc reactor» στη μάσκα.

Κατά τα άλλα και κάτω από τις νέες εμφανίσεις, το ADV 160 παραμένει μηχανικά αμετάβλητο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κακό, με τον αξιόπιστο μονοκύλινδρο κινητήρα των 157 κυβικών της Honda και τον –συντηρητικό- εξοπλισμό όπως το τηλεσκοπικό πιρούνι και τα δύο πίσω αμορτισέρ. Παρά τον ελαφρώς OnOff χαρακτήρα του, το εν λόγω σκούτερ εξακολουθεί να διαθέτει ζάντες αλουμινίου με tubeless λάστιχα που συνοδεύονται από δισκόφρενα (με μπροστινό μόνο ABS).

Η Honda θα παράγει μόλις 3.000 Captain America και Iron Man ADV 160 για την αγορά της Ταϊλάνδης και το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ στις 22 Μαρτίου 2023. Για κάθε αγορά μάλιστα της περιορισμένης έκδοσης του ADV 160, η Honda θα δίνει δώρο και ένα μπουφάν της Marvel.

Εντωμεταξύ, η παρουσία της «απλής» έκδοσης του ADV 160 -πρώην 150- στα ευρωπαϊκά εδάφη, ακόμα αναμένεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 07:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon