.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:18

Honda CB125R 2023 – Ανταύγειες στην ίδια βάση

Δεν αλλάζει σχεδόν καθόλου το μικρό γυμνό της Honda, που απλά δέχεται μερικές πινελιές στα υπάρχοντα χρώματα.

Μετά την εκτενέστατη ανανέωση του μοντέλου το 2021, με νέο κινητήρα που έφερε περισσότερη ροπή πιο χαμηλά από πριν, αλλά και πιρούνι Showa SFF-BP, το CB125R δε χρειάζεται τίποτα για να λάμψει στον καυτό ανταγωνισμό της Α1 κατηγορίας.

Προφανώς έτσι σκέφτηκε και η Honda, καθώς μας παρουσιάζει το μοντέλο του 2023 που είναι πρακτικά ολόιδιο με αυτό του 2022, ακόμη και στα χρώματα.

23YM HONDA CB125R

Παραδόξως για το νέο έτος η Honda δεν προσθέτει καν ένα νέο χρώμα, αφού η γκάμα συνεχίζει με τα υπάρχοντα τέσσερα: μαύρο, ασημί, μπλε και κόκκινο.

Οι πολύ λιγοστές επεμβάσεις αφορούν στη νέα μαύρη καρίνα κινητήρα – η οποία πάντως μοιάζει ολόιδια με την υπάρχουσα – και τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ καυσίμου που από ασημί έγιναν μαύρα, σε όλα τα χρώματα της γκάμας.

Επιπλέον, αποκλειστικά και μόνο για το μαύρο CB125R, το πιρούνι της Showa έχει επίσης μαύρο φινίρισμα, αντί του χρυσού που διατηρείται στα υπόλοιπα τρία χρώματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon