.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 14:34

Honda SH 350i / 150i / 125i 2023 – Νέα χρώματα σε όλη την οικογένεια

Δίχως αλλαγές στην μηχανική τους βάση και τον εξοπλισμό συνεχίζει στη νέα χρονιά η φαμίλια των SH, με αρκετά νέα χρώματα πάντως σε όλα τα μοντέλα.

Είναι μια από τις δημοφιλέστερες οικογένειες μοντέλων της Honda και συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της κατηγορίας των σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Τα SH αγαπήθηκαν πολύ στην Ελλάδα και με την έλευση της νέας γενιάς, με το 350 ως αρχηγό, ο έρωτας με το ελληνικό κοινό αναζωπυρώθηκε, τόσο που το SH350i να φιγουράρει με άνεση στην εξάδα της αγοράς.

Για το 2023 η Honda δεν αλλάζει τίποτε στη βάση των τριών SH (125, 150 και 350), απλά αλλάζει λίγο την κατανομή των χρωμάτων για να εμπλουτίσει κι άλλο τη γκάμα της.

23YM HONDA SH350i

Ξεκινώντας από το SH350i, η σοδειά του 2023 θα διατεθεί σε έξι χρώματα, εκ των οποίων τα τρία είναι νέα. Από τα προϋπάρχοντα διατηρούνται τα μαύρο, λευκό (Pearl Cool White) και ασημί (Matt Ruthenium Silver Metallic), ενώ προστίθεται ένα μπλε (Crescent Blue Metallic), ένα νέο ανοικτότερο ασημί (Matt Lucent Silver Metallic) και μαύρο ματ (Matt Coal Black Metallic). Χάνουμε δηλαδή από τη γκάμα το κόκκινο χρώμα.

Όσο αφορά στα αδελφάκια SH125i και SH150i, όπου και εδώ δε σημειώνεται καμιά ουσιαστική αλλαγή στα τεχνικά των δύο σκούτερ, οι χρωματικές επιλογές για το 2023 θα είναι έξι.

23YM HONDA SH150i

Και για τους δύο κυβισμούς, τα μικρά SH θα είναι διαθέσιμα στα εξής νέα χρώματα: γκρι (Pearl Falcon Gray), λευκό (Mat Pearl Cool White), μπλε (Mat Pearl Pacific Blue), καθώς και στο προϋπάρχον μαύρο (Pearl Nightstar Black).

Επιπλέον, δύο λίγο διαφορετικές εκδόσεις με σκούρες ζάντες – που στην Ελλάδα τις γνωρίζουμε ως Sporty – προσθέτουν δύο ακόμη επιλογές: Mαύρο (Coal Black) με ανάγλυφο κόκκινο σήμα SH και μεγάλο μαύρο αυτοκόλλητο SH χαμηλά στην καρίνα και Κόκκινο (Hyper Red) με ανάγλυφο μαύρο σήμα SH και μεγάλο κόκκινο αυτοκόλλητο SH στην καρίνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon