.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 15:29

Honda PCX 125 2023 – Δύο νέα χρώματα

Χωρίς αλλαγές και με τέσσερα χρώματα, δυο εκ των οποίων νέα, υποδέχεται το 2023 το PCX125.

Το 2021 ήταν η μεγάλη χρονιά του PCX, καθώς άλλαξε ριζικά με νέο κινητήρα και πλαίσιο, ενώ ο εξοπλισμός του έγινε εξόχως ανταγωνιστικός για τα δεδομένα τη κατηγορίας με την προσθήκη HSTC (traction control) στο πακέτο με τον εξαιρετικό κινητήρα eSP+ και το σύστημα Idling Stop.

Για το 2023 η Honda αρκείται στο να ανανεώσει λίγο τη χρωματική παλέτα του PCX125, η οποία θα έχει τέσσερεις επιλογές την επόμενη χρονιά. Διατηρούνται τα λευκό (Pearl Jasmine White) και μαύρο (Matt Galaxy Black Metallic), ενώ καταργούνται το κόκκινο και το γκρι.

Το δεύτερο θα δώσει τη θέση του σε ένα γκρίζο χρώμα, Pearl Jupiter Gray, ενώ δίπλα του έρχεται μια μπλε έκδοση (Matt Suit Blue Metallic).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon