.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 12:27

Honda Monkey One Piece Limited Edition

Η καστομαρισμένη διπλή έκδοση του Monkey παρουσιάστηκε από τη Honda Ταϊλάνδης σε πολύ περιορισμένη παραγωγή.

Σε μια χώρα με τεράστια σημασία για την κατασκευή και πωλήσεις μικρών μοτοσυκλετών και σκούτερ όπως η Ταϊλάνδη, η Thai Honda Manufacturing Co., Ltd. έχει αφιερώσει ουκ ολίγες custom εκδοχές γνωστών μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας, και ένα από τα δημοφιλέστερα για τη δουλειά αυτή είναι το Monkey.

Όπως αποκαλύπτει η σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της ταϊλανδικής Honda, τα καστομαρισμένα Monkey δίνουν και παίρνουν, παρέα με άλλα δημοφιλή Honda όπως τα παπιά της.

MonkeyOnePiece 2

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα αυτή αποκαλύφθηκε πριν δύο μέρες (22/2) και είναι παραγγελιά της Thai Honda στη σταθερή συνεργάτιδά της, CUB House, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε custom μετατροπές.

Η σειρά One Piece αναφέρεται σε ένα δημοφιλές καρτούν στην Ταϊλάνδη με τον ίδιο τίτλο και αφορά σε δύο εκδόσεις που καθεμιά της αφιερώνεται σε έναν εκ των δύο βασικών πρωταγωνιστικών χαρακτήρων: Monkey D. Luffy και Tony Tony Chopper.

MonkeyOnePiece 3

Στην ουσία το καστομάρισμα δεν έχει ακουμπήσει καθόλου στα δομικά στοιχεία του Monkey, ασχολούμενο αποκλειστικά και μόνο με εμφανισιακά στοιχεία, διακοσμώντας με γραφικά το ρεζερβουάρ και τα πλαϊνά καπάκια, αλλά και με ταιριαστές χρωματικές επιλογές σε στοιχεία όπως τα γκριπ.

Τα δύο Monkey One Piece Limited Edition θα είναι διαθέσιμα μόνο στην αγορά της Ταϊλάνδης σε 300 συνολικά κομμάτια.

Ιστοσελίδα Honda Monkey One Piece Limited Edition

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon