.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:43

Honda Super Cub «Weathering with you» - Ειδική έκδοση για τους φαν των Anime

Η Honda ανακοίνωσε μια νέα ροζ και λευκή έκδοση του Super Cub τόσο στα 50 όσο και στα 110 κυβικά, ένα παπί που εμπνεύστηκε από το custom παπί της ταινίας Anime «Weathering With You» του 2019.

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία μοτοσυκλέτας να κυκλοφορεί μοντέλο παραγωγής που βασίζεται σε φανταστικό δίκυκλο ταινίας Anime, με τη Honda να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 2 ροζ παπιά (σε 50 και 110 κυβικά), που βασίζονται στο ψηφιακό παπί ηρωίδας της ταινίας «Weathering With You».

Η ταινία «Weathering With You» ήταν η δημοφιλέστερη ταινία Anime (γιαπωνέζικη σχολή κινηματογραφικού animation) του 2019, μια δημιουργία του συγγραφέα και σκηνοθέτη Makoto Shinkai.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν τεράστια, με πάνω από 10 εκατομμύρια αρχικούς θεατές στους κινηματογράφους σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ πολλοί από εκείνους «κόλλησαν» με το ροζ Super Cub που οδηγούσε η Natsumi στην ταινία.

Σημειώστε πως ο δημιουργός της ταινίας είχε δανειστεί από τη Honda ένα Super Cub για να το ηχογραφήσει ώστε να έχει τον σωστό ήχο στην ταινία.

Τα νέα Honda Super Cub «Weathering With You» / «Weather Child» (το όνομα του Manga) είναι βαμμένα σε ροζ-λευκό χρώμα, έχουν αναμνηστικό αυτοκόλλητο πάνω τους, και θα είναι διαθέσιμα για την ώρα μόνο στην Ιαπωνία από τις 23 Ιουλίου 2020. Παράλληλα με τα παπιά, θα κυκλοφορήσει και ένα ροζ-λευκό jet κράνος όπως αυτό που φορούσε η Natsumi στην ταινία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon