.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 13:08

Honda CBR650R 2019 – EICMA

Η νέα sport πρόταση του Big-H στην  μεσαία κατηγορία  

To πε και το έκανε η Honda, με μια “αντεπίθεση” στα μεσαία κυβικά, γεμίζοντας μια γκάμα από την οποία απουσίαζε για κάποιο καιρό. Το ένα εκ των δύο μοντέλων αυτού το “come back” είναι το νέο CBR650R, ένα τετρακύλινδρο sport μοντέλο, με τετρακύλινδρο κινητήρα 649 κ.εκ.

Το “CBR” ως ονομασία παραπέμπει βέβαια σε supersport και superbike κατασκευές, ωστόσο ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου μοντέλου είναι σίγουρα πιο ήπιος και φιλικός, θυμίζοντας περισσότερο το πάλαι ποτέ CBR600F και ουχί, τα RR, μοντέλα της εταιρείας.

Η μοτοσυκλέτα έχει “χτιστεί” γύρω από ένα ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, στο κέντρο του οποίο εδράζεται ο κινητήρας. Πρόκειται για ένα γνώριμο μηχανικό τετρακύλινδρο σε σειρά σύνολο, με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και 2ΕΕΚ, το οποίο έχει ανανεωθεί, με βελτιώσεις στην εισαγωγή και στην εξαγωγή, καθώς και νέα εξάτμιση, αποδίδοντας 94 ίππους.

Στο μπροστινό μέρος, έχουμε ένα ανεστραμένο πιρούνι SFF της Showa διαμέτρου 41 χλστ.  και δύο ακτινικά εδραζόμενες τετραπίστονες δαγκάνες που συνεργάζονται με δισκόφρενα 310 χλστ. ενώ πίσω, συναντάμε μονό αμορτισέρ χωρίς μοχλισμό.

Η μοτοσυκλέτα φέρει ABS, Traction Control και συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός με τις ενδείξεις να προβάλλονται σε μια ψηφιακή οθόνη. Το δε βάρος της μοτοσυκλέτας, είναι 207,7 κιλά (κενό).  

Φωτoγραφίες Kίνησης

Φωτογραφίες Στατικές

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 13:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon