.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 09:50

EICMA 2017 - Honda CB4 'Interceptor' concept

 

Φανταστικό  ‘Sports Endurance’  μοντέλο που θέλουμε να δούμε στην παραγωγή!

 

Το πρωτότυπο CB4 ‘Interceptor’ χαρίζει φουτουριστική διάσταση στην οικογένεια της Honda στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου. Ένα εκπληκτικό Sports Endurance concept που πολύ θα θέλαμε να δούμε και στην παραγωγή.

honda cb4 interceptor 4

Το περίπτερο της Honda στη φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου (EICMA) περιλαμβάνει ένα χώρο ‘Design Studio’ στον οποίο παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές μελέτες του Κέντρου Έρευνας & Εξέλιξης της Honda στη Ρώμη.

honda cb4 interceptor 17

Το φετινό έκθεμα είναι το CB4 ‘Interceptor’ – αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έρευνας γύρω από τη σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Neo Sports Café’, που είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην EICMA του 2015 με το πρωτότυπο ‘CB4 Concept’. Το νέο πρωτότυπο έρχεται να προσδώσει έναν ‘Sports Endurance’ χαρακτήρα στην αρχική σχεδιαστική γλώσσα του CB4 Concept, δημιουργώντας μία νέα προοπτική στον κόσμο των Café Racer, στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη γκάμα πρωτότυπων μοντέλων.

honda cb4 interceptor 14

Ο χρωματικός συνδυασμός “total black” συνδυάζει κομψότητα με σπορ χαρακτήρα, αφήνοντας περιθώρια για την ενσωμάτωση μιας φουτουριστικής τεχνολογίας στις ρέουσες χεδιαστικές γραμμές. Στο εμπρός τμήμα έχει ενσωματωθεί ένα βεντιλατέρ το οποίο μετατρέπει την κινητική ενέργεια της μοτοσυκλέτας σε ηλεκτρική, τροφοδοτώντας την οθόνη αφής που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ! Η οθόνη εξασφαλίζει συνεχή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τον αναβάτη να βρίσκει το δρόμο μέσα από ψηφιακούς χάρτες, να κάνει κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή απλά να συνδέει τις έξυπνες συσκευές του.

honda cb4 interceptor 12

Η μοτοσυκλέτα βρίθει από πανέμορφες λεπτομέρειες, από την μινιμαλιστική μάσκα με την κίτρινη ζελατίνα, στον αδιανόητο περιμετρικό LED προβολέα με το ανεμιστηράκι στη μέση σαν... τουρμπίνα, στην εκπληκτικού προφίλ αγωνιστική τάπα του ρεζερβουάρ, στις αναρτήσεις της Ohlins, στο μονόμπρατσο ψαλίδι, στους φοβερούς δίσκους στα φρένα, στο πίσω φωτιστικό σώμα που βρίσκεται ενσωματωμένο στην ουρά, στο αυτοκινητάδικο κουμπί της μίζας... βγάλτε το στην παραγωγή ΤΩΡΑ!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 09:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Ηonda X-ADV 2018 Honda CRF150L 2018 - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon