Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 13:43

Honda V4 Superbike - Εμφανίστηκαν νέες πατέντες

 

Μοτοσυκλέτα παραγωγής για το 2018 ή το 2019;

 

Μετά το εξωτικό RC213V-S η Honda δείχνει να οδεύει προς την παραγωγή ενός δεύτερου V4 Superbike, μικρότερου κόστους, που πιθανώς θα αντικαταστήσει το τετρακύλινδρο εν σειρά Fireblade.

Από την άλλη, η μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να αποτελεί ένα ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ Fireblade και RC213V-S, με τη Honda να κρατάει στην παραγωγή και το τετρακύλινδρο εν σειρά μοντέλο.

Ιδού ορισμένες από τις λεπτομέρειες των σχεδίων που ανέβασε στο διαδίκτυο το site More Bikes:

1. Το περίγραμμα του κινητήρα οριοθετείται με διακεκομμένη γραμμή, όπου φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για έναν V4.

Φαίνονται και οι δύο μπροστινές εξαγωγές των σωληνώσεων της εξάτμισης, και οι δύο από τους πίσω κυλίνδρους, ενώ το τελικό είναι μονό.

2. Η γεωμετρία της μοτοσυκλέτας είναι επιθετική με στάση προς τα εμπρός, ενώ το περίγραμμα του υποπλαισίου κατεβαίνει από το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας στο πάνω μέρος του κινητήρα. Επιπλέον δεν διακρίνουμε πλαίσιο, οπότε πιθανότατα ο κινητήρας να αποτελεί φέρων τμήμα του πλαισίου –όπως στο Ducati Panigale.

3. Η ουρά, στην οποία βρίσκεται και η σέλα του συνεπιβάτη, είναι αρκετά ογκώδης, ενώ πάνω της βρίσκεται ένα αεροδυναμικό «φτερό».

4. Εδώ βλέπουμε τους πλαϊνούς αεραγωγούς.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF250 Rally 2017 - Action Video Honda SH150i ABS 2017 - Άμεσα διαθέσιμο! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube