.
Κατηγορία Hero
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 11:19

Hero Xtreme 440R – Βασισμένη στη Harley-Davidson X440

Η Hero MotoCorp ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της εναλλακτική στην Χ440, τη μικρή μοτοσυκλέτα που κατασκευάζει στην Ινδία για λογαριασμό της Harley-Davidson.

Πριν λίγο καιρό η Harley-Davidson παρουσίασε τρεις νέες μοτοσυκλέτες μικρού και μεσαίου κυβισμού και μάλιστα το έκανε να αναπάντεχο τρόπο, με άλλα μοντέλα στην Κίνα και ένα εντελώς διαφορετικό στην Ινδία.

Οι Χ350 και Χ500 αποτελούν τις δύο εκφάνσεις της κινέζικης Harley-Davidson που φτιάχνεται σε συνεργασία με την QJMOTOR, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η ινδική Χ440, αυτή τη φορά καρπός της συνέργειας με τη Hero.

hd x440 1

Η τελευταία τώρα φέρεται σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο να ετοιμάζει μια δική της μοτοσυκλέτα βασισμένη στο πακέτο της Χ440 και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ενταχθεί στην οικογένεια μοντέλων Xtreme.

Μόλις πρόσφατα η Hero αναβάθμισε την Xtreme 160R (κεντρική φωτογραφία) με ανεστραμμένο πιρούνι και ανανεωμένη εμφάνιση και γραφικά, δίνοντας νέα πνοή στην οικογένεια που πιθανότατα θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο μέλος με μεγαλύτερο κυβισμό.

Ως έχει αναγγελθεί από τη Harley-Davidson, η Χ440 φορά έναν αερόψυκτο μονοκύλινδρο 440 cc με απόδοση έως 40 ίππους, στοιχεία που μένουν να επιβεβαιωθούν στην επικείμενη επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στις 3 Ιουλίου στην Ινδία.

Στο μεταξύ, η Xtreme 440R εκτιμάται πως θα φορά ακριβώς την ίδια τεχνική βάση με την Χ440 – πλαίσιο, κινητήρας, αναρτήσεις, φρένα – και με τη σχεδίαση της οικογένειας Xtreme.

Παράλληλα, περιφέρεται έντονη φημολογία στον Τύπο της Ινδίας πως Hero και Harley-Davidson επεξεργάζονται και μια μικρή adventure μοτοσυκλέτα με τη βάση της 440, την οποία προς το παρόν συνδέουν με ένα ανάλογο μοντέλο Hero, αλλά προφανώς και κανείς δε μπορεί να αποκλείσει μια ανάλογη Harley-Davidson για να τα βάλει με δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας, όπως τα BMW G310GS και KTM 390 Adventure.

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται η Hero Xtreme 160R του 2023, πάνω στην εμφάνισης της οποίας εκτιμάται πως θα βασιστεί η Xtreme 440R.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon