.
Κατηγορία Hero
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:35

Θα οδηγούσατε το τρίτροχο, ηλεκτρικό scooter της Hero;

Ένα νέο μοντέλο από την ινδική μάρκα σε ανάπτυξη, μια ακόμα πρόταση κινητικότητας για το μέλλον (?) των πόλεων.

Η Hero είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες οχημάτων, όχι μόνο στην πατρίδα της Ινδία, αλλά και παγκόσμια. Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα η παραπάνω φωτογραφία, του Hero Vida Sway, ένα concept τρίτροχου ηλεκτρικού scooter, τραβηγμένη σε έκθεση της εταιρείας στην Ινδία. Το νέο τρίτροχο μοντέλο βασίζεται στο Hero Vida V1 Pro, το οποίο με την σειρά του είναι ένα ηλεκτρικό scooter αντίστοιχο 125 κυβικών -δηλαδή, θα μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A1 ή αυτοκινήτου Β.

Στην εμπρός ανάρτηση του Vida Sway, διακρίνεται η χρήση συστήματος που θα επιτρέπει στο τρίκυκλο να παίρνει κλίση στις στροφές, θυμίζοντας ανάλογα μοντέλα όπως τα Yamaha Tricity και Piaggio MP3. Η Hero ισχυρίζεται ότι η νέα ανάρτηση προσθέτει περίπου 20 κιλά βάρους, συνολικά στα 125 κιλά. Ο ηλεκτροκινητήρας του Vida Sway αναμένεται να αποδίδει 5,3 ίππους σε συνεχόμενη βάση (8 ίππους μέγιστη), με την τελική ταχύτητα στα 80 χλμ/ώρα. Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί 2 αφαιρούμενες μπαταρίες, με την αυτονομία να αναμένεται στο επίπεδο των 100 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Στα της ανέσεως του αναβάτη, αναμένεται να υπάρχει οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon