.
Κατηγορία Hero
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 13:34

Hero Vida V1 Plus και Pro, επίσημη παρουσίαση των ηλεκτρικών σκούτερ της Hero

Με δύο ηλεκτρικά μοντέλα κατηγορίας σκούτερ έρχεται η εταιρεία Hero. Το V1 Plus με τιμή $1.762 και το V1 Pro με τιμή $1.932, στην αγορά της Ινδίας. Το V1 Plus έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.44 kWh, που  του  δίνει αυτονομία 143 χιλιόμετρα. Η τελική του ταχύτητα είναι 80 χιλιόμετρα και φτάνει τα 40 σε 3,4 δευτερόλεπτα και χρειάζεται 1 ώρα και 5 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση για να φτάσει το 80% της συνολικής. 
Το V1 Pro έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.94 kWh, που  του  δίνει αυτονομία 165 χιλιόμετρα. Η τελική του ταχύτητα είναι επίσης 80 χιλιόμετρα και φτάνει τα 40 σε 3,2 δευτερόλεπτα και χρειάζεται 1 ώρα και 5 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση για να φτάσει το 80% της συνολικής. Και τα δύο σκούτερ έχουν εγγύηση για 5 χρόνια ή 50.000km καιοι μπαταρίες τους, που είναι αποσπώμενες, έχουν εγγύηση για τρία χρόνια ή 30.000km, το βάρος της μπαταρίας είναι 12 κιλά. Τα φώτα τους εμπρός πίσω είναι τεχολογίας LED. Διαθέτει οθόνη TFT 7 ιντσών που μπορεί να συνδεθεί με smartphone.
hero-motocorp-officially-launches-the-vida-v1-electric-scooter.jpg
Επίσης έχουν τρία διαφορετικά riding modes, Eco, Ride, Sport, ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το διαθέσιμο φορτίο της μπαταρίας. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και διαθέτουν αντικλεπτικό σύστημα. Έχουν όπισθεν για διευκόλυνση στις επιτόπιες μανούβρες και λειτουργία boost που δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στο σκούτερ για περιορισμένη χρονική διάρκεια, βοηθώντας σε προσπεράσματα. Ο ηλεκτρισμός εξαπλώνεται ραγδαία στους δύο τροχούς και η αρχή που γίνεται στις αγορές της Ασίας όλα δείχνουν ότι σύντομα θα μετακομίσουν και στη Γηραιά Ήπειρο. 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 17:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon